自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

現在已8時半,尚未吃飯,但太氣了。已发電郵投訴。如下。本人投訴元朗西鐵站組長XXX態度惡劣。
本人2015年12月11日晚約7時經該店,見沒人排隊光顧便去光顧,有一男士快我一步,我便在他身後排隊,見他由看歺牌叫飯及湯,並增值的過程已等了約3至5分鐘,等他快完成之際,我便準備叫東西,此時,那職員要我排隊,我表示我跟著那男人,她說隊在旁邊,並說那男子是行了一個圈來買東西的,說時態度惡劣、不禮貌。此隊此時已有5-6人排隊,如我真是打尖便應有人出聲,但為了不跟她糾纏,便離去,但心感委屈,便折返向她取名,並表示會投訴她,她的名牌用其他章蓋著了,要我表明才明示名牌。
自從貴店在元朗西鐵站開幕至今,我已開始光顧,我希望貴店的售賣服務可以大加改善,請在地上貼上指示,以免
發生此令人尬尷和受辱的情況o並希望貴店的職員培訓可以改善,我是光顧的顧客,不要犯人,何需用此態度呼喝。而且她是沒有看見打尖的行為,只見旁有一條隊,便直認我是打尖,我只是行近在那男人旁,那男人在看牌,到我身前,到我左邊拍咭,我都沒有走動過。

不喜勿回,我不知是否少氣,但只是買東西,何需受到無理的對待,希望貴店要貼好排隊指示,真是令人受辱。貴店只對有增值咭的人禮貌,其他用團購買票的人十分不客氣!

子爵府

引用:+本帖最後由+happyfeet+於+15-12-11+20:47+

原帖由 happyfeet 於 15-12-11 發表

現在已8時半,尚未吃飯,但太氣了。已发電郵投訴。如下。 ...
我都係呢間受過氣!
明白你感受

佢地只為sell人增值
對於其他客人愛理不理!
我果次無同佢嘈
但排左好耐都未到我
我唯有走人!
(我前面一個客,佢1516唔知增值幾多最抵,搞左好耐!但其他店員又唔理我排左幾耐隊!)

有一次個店員俾個客鬧完
等個客一走即刻爆哂粗鬧
當時都有幾個客係度(包括我)

呢間分店的店員係我去過的最差!

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

回覆:元朗西鐵站鴻福堂店長態度惡劣

只對有增值咭的人禮貌👈十分同意!

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

引用:現在已8時半,尚未吃飯,但太氣了。已发電

原帖由 happyfeet 於 15-12-11 發表

現在已8時半,尚未吃飯,但太氣了。已发電郵投訴。如下。 ...
你去信都岩,我己打過1次俾佢公司講

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 睛靈勳章 BK Milk勳章

唔理隊後的客人等到傻,總之就要有數。
我試過

用戶要求終止服務

好憎鴻x堂。
5年前我仲好支持,經常買實體湯劵。自兩年前開始用電子卡,成日要人增值。我買飲品劵,但飲品質素好差,味道難飲過百佳賣幾蚊支嗰啲,啲有奶嘅又唔係用奶造,係植脂末造,無益,無牛奶嘅營養。啲飲品劵仲要半年到期,太短。以後我都唔賣劵。仲有我張卡仲有幾蚊,一個二個用剩啲餘額喺卡內,鴻x堂都幾好賺。
賣涼茶賣到咁,係咪香港嘅涼茶生意已死?

男爵府

唔知去信係咪真係有用,我都試過投訴7x9 位職員,但完全唔會回覆

禁止訪問

BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章

回覆樓主:

琥珀宮

其實我飲過兩三次佢d湯,好難飲,得個鹹字,早前為咗twin stars差d買咗400會員咭,好彩睇完換購個d實物差好遠,無買到啫,唔係個四百蚊都唔知點用好

有次行過口渴買支嘢飲,但想要熱的,竟然係攞支嘢去熱水浸一陣俾我當熱飲。。。。??????搞到支嘢唔凍唔熱怪到不得之了。。。。健xx房真係有熱飲,成枝都熱的,而唔係攞支凍飲攞去熱水浸一陣當熱飲囉

珍珠宮

2024年龍年勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

其實呢間D野係咪b6造?

大宅

真是很多人都受過氣
鴻福堂的管理真有毛病

大宅

十分同意!剩係増值先好聲氣小小囉!

侯爵府

真係好衰喎!我係你都嬲!

珍珠宮

環保接龍勳章

引用:其實我飲過兩三次佢d湯,好難飲,得個鹹字

原帖由 tansyneko 於 15-12-11 發表
其實我飲過兩三次佢d湯,好難飲,得個鹹字,早前為咗twin stars差d買咗400會員咭,好彩睇完換購個d實物差好 ...
咁都得

大家好,我是子悠~~

侯爵府

唔該搭手講埋馬鞍山分店。

間店十分細,但經常一大堆湯包放在地下等入冰櫃,可以塞到行唔到入去!已經好多人,成地嘢,我都唔敢行入去!

Cashier 又慢,
問長問短要唔要乜要乜,唔要呀!快d唔該!未得呀,等下。於是又堆幾個人。

珍珠宮

好多地方都差左好多AR
有次我同家人去X宴DINNER
咁岩有個阿姐執完其他台經過,老爸叫佢轉頭換過第2隻碗比佢,個阿姐就拎左本身要拎入去洗GE其中一隻碗去換我老爸想佢換果隻碗......我老爸嬲到係度大聲嘈,然後有個經理GE人行過,個經理話好少事,之後由經理幫老爸換碗LA

首頁

尾頁

跳至