自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

我做過:
1)餅店,返星期六日或星期六或星期日,幫麵包師傅手,有得偷師&免費麵包餅拎回家

2)Event planner
大型宣傳活動,宣傳&教人用Apps,好玩,我普通過油麻地,但同客人互動都好有趣,做左一星期。

你地呢?

伯爵府

回覆:你地做過咩有趣part-time工作?

唯一一次 會考完 去SOGO賣衫

第一次 咩都覺得好奇

練成一身摺衫功夫 我覺得好好玩

玩左3個月

Ice19740902    發表於 15-12-17 13:50
la_source    發表於 15-12-16 17:13
pomanlife    發表於 15-12-16 14:30

公爵府

2024勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章

讀書時試過教小朋友畫畫, 又試過跟PR FIRM出EVENT, 主要都係USHER工作, 帶吓位, 派吓單張咁。

工作關係會接監考PART TIME, 大多數都係超悶。

琥珀宮

畀面勳章

引用:我做過:1)餅店,返星期六日或星期六或星

原帖由 CherryCake 於 15-12-16 發表
我做過:
1)餅店,返星期六日或星期六或星期日,幫麵包師傅手,有得偷師&免費麵包餅拎回家
TBB 古裝髮型

Ice19740902    發表於 15-12-17 13:50
stefonie    發表於 15-12-16 17:42
pomanlife    發表於 15-12-16 14:30
DonnieBB    發表於 15-12-16 14:12
山豬    發表於 15-12-16 14:05

用戶要求終止服務

開心吸收勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋

I9528 發表於 15-12-16 13:11
TBB 古裝髮型
即喺set古裝頭,好勁!
“Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity.”
― Martin Luther King Jr.

侯爵府

引用:Quote:原帖由+CherryCake+於+15-12-16+發表

原帖由 I9528 於 15-12-16 發表
TBB 古裝髮型
呢個我想知點整,有無link睇下d男女演員點整頭髮。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

ninjarabbit 發表於 15-12-16 13:21
即喺set古裝頭,好勁!
我女一定好想學set

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

當年做過某地區倒數活動,見到好多明星,好多真係都靚好多

大宅

歡樂天地,中三時做過一年只返六、日,返去唔知做乜,但好深刻當時收銀呀姐穿櫃桶底比經理報警即拉,第一次學識人係無樣睇,表面係好人但做埋呢D野

natjosejim    發表於 15-12-16 17:46
wcpcelia    發表於 15-12-16 13:45

禁止訪問

用戶要求終止服務

sasa0208 發表於 15-12-16 13:28
我女一定好想學set
我-一直以為係成個頭盔咁戴上去
“Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity.”

象牙宮

ninjarabbit 發表於 15-12-16 13:39
我-一直以為係成個頭盔咁戴上去
我諗乜方法都有d既

用戶要求終止服務

我做過馬拉松定線員既助手,拎住個rolling meter行足42.195公里

Ice19740902    發表於 15-12-17 13:51
natjosejim    發表於 15-12-16 17:47

水晶宮

2018復活節勳章

幫人湊狗

大宅

Mystery shopper, 試楂賓士,法拉利,Audi. 得意但幾驚,我手車屎。

jenniecatcat    發表於 15-12-17 01:21

伯爵府

Ice19740902    發表於 15-12-17 13:51
jenniecatcat    發表於 15-12-17 01:21

水晶宮

熱血金章 至尊種植勳章 畀面勳章 2011精緻種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

Event helper, 整波波拱門丶波波柱

子爵府

開心吸收勳章

做過餅店暑期工,同best fd一齊返工,好好玩
試過響當時男友開嘅補習社返工,見識過啲唔負責任嘅父母
又有做過婦科醫生嘅助理,每日返工只需要借眼俾醫生👀

珍珠宮

畀面勳章

神秘顧客

公爵府

我的育兒心得勳章

引用:Mystery+shopper,+試楂賓士,法拉利,Audi.

原帖由 ImaNewbie 於 15-12-16 發表
Mystery shopper, 試楂賓士,法拉利,Audi. 得意但幾驚,我手車屎。
嘩好正呀⋯⋯我都想做

Everyday may not be good..but there is something Good in Everyday!

首頁
12345...6

尾頁

跳至