自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

每晚凌晨1-2點係將軍澳道飛馳嘅電單車…
我知道你可能趕開工或者係趕返屋企…
但可5可以5好亡命飛車嘅速度開住去…
最慘你條喉一聽就知係改過果隻…

我2個小朋友一個就2歲
一個得幾個月…
晚晚大果個就比你架車赫到成個跳起
細果個就赫到大喊…

司機大哥,開咁快都危險丫
開慢d大家都有好處丫,希望你睇到…

每晚都咁…我真係好頭痛

禁止訪問

回覆:每晚凌晨係將軍澳道飛馳嘅電單車

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我間唔中都聽到飛車聲,有時聽到唔止一架車

子爵府

我呢邊都有,次次阿仔差不多瞓著,架車d死氣喉聲就劃破黑夜,堅燥

wcpcelia    發表於 15-12-21 14:37

珍珠宮

啱啱我老公的吐痰聲都嚇到我bb大喊,有時樓下的電單車就更加唔好話了

伯爵府

引用:啱啱我老公的吐痰聲都嚇到我bb大喊,有時樓

原帖由 mln 於 15-12-21 發表
啱啱我老公的吐痰聲都嚇到我bb大喊,有時樓下的電單車就更加唔好話了

...
sorry 笑咗。叫你老公將聲浪收細

la_source    發表於 15-12-21 12:36

男爵府

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

岩岩又多架…響到…

男爵府

引用:加隔音啦。

原帖由 Mt.Fuji 於 15-12-21 發表
加隔音啦。
點加??

男爵府

引用:我呢邊都有,次次阿仔差不多瞓著,架車d死

原帖由 carmen1904 於 15-12-21 發表
我呢邊都有,次次阿仔差不多瞓著,架車d死氣喉聲就劃破黑夜,堅燥
之後隻眼應該大過龍眼…
又要重新喢過

男爵府

引用:啱啱我老公的吐痰聲都嚇到我bb大喊,有時樓

原帖由 mln 於 15-12-21 發表

...
Haha..小b好細膽丫
我細b都係…老公打乞嗤成個彈一彈

男爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

係呀!呢個時候係有架電單車經過架,不過就唔係晚晚!條友仲好似特登比油咁!我未訓住1x樓都比佢嚇到個心離一離!相當擾民!

珍珠宮

引用:係呀!呢個時候係有架電單車經過架,不過就

原帖由 sake_hk 於 15-12-21 發表
係呀!呢個時候係有架電單車經過架,不過就唔係晚晚!條友仲好似特登比油咁!我未訓住1x樓都比佢嚇到個心離 ...
我經常俾架法拉你嘈到,成日一開車個引擎嘈到嚇一跳

這樣初階的髮飾「你」也看在眼內?! 其實世界很大,出去看看開闊自己的眼界吧!   歡迎「你」對  號  入  座。       

珊瑚宮

加D好似叫隔音綿

男爵府

引用:加D好似叫隔音綿

原帖由 Happyhappylive 於 15-12-21 發表
加D好似叫隔音綿
但我窗對住就係果條路,大仔得2歲,肯定會拆返哂落嚟

攪到我完全5敢開窗,一開d聲仲響

男爵府

引用:係呀!呢個時候係有架電單車經過架,不過就

原帖由 sake_hk 於 15-12-21 發表
係呀!呢個時候係有架電單車經過架,不過就唔係晚晚!條友仲好似特登比油咁!我未訓住1x樓都比佢嚇到個心離 ...
我望落去係見佢比油飛住去

珊瑚宮

引用:Quote:原帖由+Happyhappylive+於+15-12-21+

原帖由 cherry_elc 於 15-12-21 發表
但我窗對住就係果條路,大仔得2歲,肯定會拆返哂落嚟

攪到我完全5敢開窗,一開d聲仲響
折番?癡係窗邊位,五打開窗拆五到

珍珠宮

2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

引用:每晚凌晨1-2點係將軍澳道飛馳嘅電單車…我

但可5可以5好亡命飛車嘅速度 ...
Same here!歲半女嚇到要攬住瞓!哩個問題已好耐!老公話未必係電單車,有機會係「頭文字D」果D改車!

男爵府

引用:Quote:原帖由 cherry_elc 於 15-12-21 發表

原帖由 baby_chu 於 15-12-21 發表
Same here!歲半女嚇到要攬住瞓!哩個問題已好耐!老公話未必係電單車,有機會係「頭文字D」果D改車!

...
我望左一星期,係電單車
因為我個窗對正條路

男爵府

引用:每晚凌晨1-2點係將軍澳道飛馳嘅電單車…我

但可5可以5好亡命飛車嘅速度 ...
好憎啲好嘈的車。

LedTV    發表於 15-12-21 11:36

珍珠宮

2024年龍年勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

家人住附近,都話聽到特突嘈人咁

首頁

尾頁

跳至