自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

引用:頭先係廁所辦工,聽到對面有小朋友勁喊仲叫

原帖由 wendyplc 於 15-12-22 發表
頭先係廁所辦工,聽到對面有小朋友勁喊仲叫daddy唔好,no, 跟住就拍、拍、拍,拍咗好多次,嗰小朋友就再喊 ...
樓主,明白你心痛小朋友。

Wow, what a good day in BK. Really gosh.....

侯爵府

回覆:好嬲呀!唔知個小朋友有無事

真心覺得你多事,唔怪得而家咁多小朋友報警拉父母。

大宅

引用:Quote:原帖由+BKsquare+於+15-12-23+發表細

原帖由 Catcatlove 於 15-12-23 發表
係呀,唔肯做功課摑,冇禮貌摑,測驗考試唔合格摑,而家個細路成績都唔知幾好,直頭做野正經咗好多又自動自 ...
好恐怖....個呀媽。到個仔青春期時個呀媽就知味道

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

用手打幾下還可,如果個爸爸失控,善意既提醒都應該

大宅

真係多管閒事囉,如果真係虐兒唔會光天白日,大街大巷打囉,樓主d咁多管人家閒事的行為,就累到好多父母在街大聲d話小朋友的錯都唔敢,變相又被人話冇小朋友冇家教。

大宅

引用:雖然打唔一定有用,但對於唔聽教既小朋友真

原帖由 sumsum_so 於 15-12-22 發表
雖然打唔一定有用,但對於唔聽教既小朋友真係只可以打,個小朋友唔聽教,變港孩,咪又係比人話

...
我仔就係甘,唔係唔講道理,我幾乎日日講1個鐘,但點都要大聲鬧同加幾下手板,如果唔係當你講笑

珍珠宮

既然小朋友阿媽喺度, 應該唔會有事嘅。

伯爵府

引用:Quote:原帖由+sumsum_so+於+15-12-22+發表

原帖由 ankrock 於 15-12-23 發表
我仔就係甘,唔係唔講道理,我幾乎日日講1個鐘,但點都要大聲鬧同加幾下手板,如果唔係當你講笑

...
我小朋友都係我見過有啲直情打手板當玩,打番個媽咪,依家啲細路真係

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

而家d 樓隔離左右好應聲, 可能未打已經喊到拆天, 如果父母想教仔時

都要就住音量怕隔離厚多士報警, 現今做父母壓力都好大

男爵府

你唔打仔係你既事,唔好厚多士

首頁

尾頁

跳至