自由報料

跳至

首頁

尾頁

子爵府

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

請問有冇jm 係亞馬x it 訂咗dysxx 但最後佢話send 唔到嚟要refund? 我check 過地址又冇錯, 唔明點解?
send 咗email 去問但唔知幾時先覆, 想睇吓呢到的jm 幫唔幫到手, thx!

琥珀宮

係咪無貨?

子爵府

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

tansyneko 發表於 15-12-24 09:42
係咪無貨?
唔係呀, 佢曾經有過courier no., 但見佢中間寫過要return 俾sender...之後又見佢又寄出, 以為ok, 點知今日收到email 話寄唔到要refund...仲諗住聖誕會收到當聖誕禮物...

男爵府

2018復活節勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回

引用:Quote:tansyneko 發表於 15-12-24 09:42 係

原帖由 snowwin 於 15-12-24 發表
唔係呀, 佢曾經有過courier no., 但見佢中間寫過要return 俾sender...之後又見佢又寄出, 以為ok, 點知今日 ...
你幾時買?

子爵府

Sweetiess 發表於 15-12-24 11:09
你幾時買?
12月中買

男爵府

snowwin 發表於 15-12-24 12:46
12月中買
我都係IT訂咗, 現家到咗香港, 運送中...

你可以SEND EMAIL 問佢點解會咁.

子爵府

Sweetiess 發表於 15-12-24 13:02
我都係IT訂咗, 現家到咗香港, 運送中...

你可以SEND EMAIL 問佢點解會咁.
你係咪都係12月中頂架?已經send 咗email 問點解, 希望快啲知原因先可以再訂過...
thanks!

大宅

亞馬x回覆email好快, 之前試過買dyson有問題, 要寄返俾佢, 佢credit card退返錢俾我

男爵府

引用:Quote:Sweetiess 發表於 15-12-24 13:02 我

原帖由 snowwin 於 15-12-24 發表
你係咪都係12月中頂架?已經send 咗email 問點解, 希望快啲知原因先可以再訂過...
thanks!
...
我12月10日訂,佢嗰時未有stock, 等到16號先有貨寄出。

首頁

尾頁

跳至