自由報料

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

請問這個吸頭透明膠是否可以取出清洗?我只見旁邊有開鎖,開鎖後只可拆走螺旋刷,透明膠不行。

Latte, 又名臭TE或臭喵

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

引用:請問這個吸頭透明膠是否可以取出清洗?我只

原帖由 veronna 於 15-12-26 發表
請問這個吸頭透明膠是否可以取出清洗?我只見旁邊有開鎖,開鎖後只可拆走螺旋刷,透明膠不行。

...
我都有呢個問題

個性固執,熱情(愛結交朋友),愛和平(不喜爭執),頭腦靈活,做事欠勇氣及信心(所以較容易放棄機會),要學習加強主動性喺做事方面、加強表達力及疑心(易相信別人)。

大宅

...
我覺得個殼唔得架,因為佢上面條管有插頭駁電,我淨係洗左條芯同埋絨果條野咋,不過我建議等勁大太陽先洗,我次前洗完吹左4日(果幾日冇太陽) 而家有陣up味

男爵府

畀面勳章

...
吸頭只可拆螺旋刷出黎洗的

......

複式洋房

回覆:veronna 的帖子

透明殻可以拆架,㩒多兩下個紅色制就可以甩出黎

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

引用:透明殻可以拆架,㩒多兩下個紅色制就可以甩

原帖由 jamielau 於 15-12-26 發表
透明殻可以拆架,㩒多兩下個紅色制就可以甩出黎
請問邊個紅色制?

Latte, 又名臭TE或臭喵

首頁

尾頁

跳至