自由講場

跳至

首頁
34567...9

尾頁

子爵府

引用:Quote:原帖由+nice1314+於+16-01-02+發表呢

原帖由 吹簫邦 於 16-01-02 發表
Sammi ?????? Im sorry ... I think ... Joey is the way better than her ... ( But I'm not a fan for b ...
你真係有聽過佢地兩個live?
joey唱快歌又唱又跳係完全冇氣喔
點同sammi比?

男爵府

想生BB熱投

回覆:TzeChingMaTa 的帖子

有同感!不過真係覺得少咗競爭性!以前啲頒獎禮好睇啲,起碼有得估下

珊瑚宮

回覆:女歌手奬唔好年年係祖兒!好悶

例如可以比邊個昵

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:雖然氣質樣貌Sammi好D..但唱功和跳舞Joey真

原帖由 黑糖豆醬 於 16-01-02 發表
雖然氣質樣貌Sammi好D..但唱功和跳舞Joey真係唔會輸蝕.特別係唱功,現場聽係好動聽

...
Agree

珊瑚宮

+3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

個個同佢有得fight的都結晒婚,得佢無結婚,大家追求的目標唔同,無嘢嘅

全力支持捐血行動~
Blood for Life 熱血使命 @ fb

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

典解聽唔到祖兒超大呼吸聲? 改善埋呢樣就超正斗.

珍珠宮

衛蘭有實力爭,可惜跟錯老黎

男爵府

玩具勳章

如果頒比吳若希…我諗個仲震撼!到時唔止悶…

Cwm149    發表於 16-1-2 19:34

男爵府

回覆:Melody008 的帖子

同意,沒有競爭力!

Friends are the sunshisne of my life~~

Thanks for brightening my world with
the warmth of your friendship !!

男爵府

引用:有同感!不過真係覺得少咗競爭性!以前啲頒

原帖由 purplerain0348 於 16-01-02 發表
有同感!不過真係覺得少咗競爭性!以前啲頒獎禮好睇啲,起碼有得估下

...
就是,唱片公司應該多發掘有潛質的歌手

Friends are the sunshisne of my life~~

Thanks for brightening my world with
the warmth of your friendship !!

珍珠宮

我都麻麻地容祖兒,不過事實又真係無更好女歌手,0競爭力
其實當中都有d唱得唔差嘅女歌星(如王菀之,衛蘭...),但名氣始終唔及Joey,受歡迎程度始終較低,而家跟本就係青黃不接,我覺得只要Joey唔退落黎,至少仲可以玩(攞)多10年
人生不如意事十常八九,最緊要跌低咗識爬番起身!活在當下,珍惜所有。

別墅

林二汶唱得好過容祖兒,可惜唔紅。。。彭羚好到不得了,可惜一早被人私有化。。。

男爵府

回覆:願我能 的帖子

世事都比你看透

子爵府

好媽媽勳章

其實唱片公司都唔會發掘有潛質歌手啦,根本宜家出唱片係賺唔到錢

公爵府

琴日睇完容祖兒唱live 先知原來枝咪無事 啲聲仲好靚

大宅

佢的確有實力喎,唱得跳得無人能及,唱片演唱會都大賣呀。

我係fans

男爵府

引用:琴日睇完容祖兒唱live+先知原來枝咪無事+啲

原帖由 凍檸檬茶 於 16-01-02 發表
琴日睇完容祖兒唱live 先知原來枝咪無事 啲聲仲好靚
成晚得佢同CD勤冇出事
謝安琪同juno係災難

珍珠宮

引用:林二汶唱得好過容祖兒,可惜唔紅。。。彭羚

原帖由 LittleMrsChan 於 16-01-02 發表
林二汶唱得好過容祖兒,可惜唔紅。。。彭羚好到不得了,可惜一早被人私有化。。。

...
唔係化!

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+LittleMrsChan+於+16-01-02+

原帖由 macca 於 16-01-02 發表
唔係化!
我個唔係化係俾林二汶!

珍珠宮

盼個終生金獎算

首頁
34567...9

尾頁

跳至