自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

「如果一個人相信藝人形象就係嗰個人嘅形象,咁就真係天真! 」

係送俾呢期好唔抵得坤哥嘅果d人

利申:我係支持坤哥架,支持就支持,buy就buy,唔關佢咩形象係咪搵8千蚊事架喎

珍珠宮

畀面勳章

引用:「如果一個人相信藝人形象就係嗰個人嘅形象

原帖由 ice_seiya 於 16-01-08 發表
「如果一個人相信藝人形象就係嗰個人嘅形象,咁就真係天真! 」

大宅

回覆:記得黃子華話過⋯

信得8000係on居
捉住依個point黎鬧更加on居居

你係藝人會出so, 主持 愛回家 依d都係收入

水晶宮

agree

artist 都係market 出黎。

like 咪睇唔like 咪唔睇。

男爵府

引用:Quote:原帖由+ice_seiya+於+16-01-08+發表

原帖由 puppydingo 於 16-01-08 發表
agree

artist 都係market 出黎。
而家個market係坤哥呢種type渴市咁佢咪紅囉,過多排興第二種就又會轉形象架啦,形象都只係包裝之嘛

瑪瑙宮

好媽媽勳章

總之好肯定,坤記已經叫爆紅

單 bk 呢幾日已經見幾位人仕勁葡萄

Now Recap Summary ~

搵 $8000 插

日日食燒賣插

有投資麵店插

扮毒男插

扮豬食女插

扮孝順插

水晶宮

引用:Quote:原帖由 puppydingo 於 16-01-08 發表

而家個market係坤哥呢種type渴市咁佢咪紅囉,過多排興第二種就又會轉形象架啦,形象都只係包裝之嘛

...
所以無咩所謂。

好聽就聽。

大宅

憎到一個藝人入骨第一次見
覺得佢地好可憐
唔中意睇多眼都廢事,但佢地可以樂此不疲去憎一個三唔識七既藝人
話坤哥用形象呃人,你咁理智睇穿佢假面目,又呃你唔到,你咁緊張關你叉事咩

男爵府

引用:憎到一個藝人入骨第一次見覺得佢地好可憐唔

原帖由 TzeChingMaTa 於 16-01-08 發表
覺得佢地好可憐
唔中意睇多眼都廢事,但佢地可以樂此不疲去憎一個三唔 ...
唔知以為高x仔唔抵得。

侯爵府

原帖由 TzeChingMaTa 於 16-01-08 發表
覺得佢地好可憐
咪係!就好似我自己好唔鍾意四大天王其中一個,所有佢嘅演出都唔會睇,咁唔通我又開post講牢咩?我連提起佢都廢事

大宅

Agree

珍珠宮

BK Milk勳章

藝人黃子華話

男爵府

想生BB熱投

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

支持坤哥,我都費事係嗰邊留舖 吓吓啄住坤哥,真係同他有仇,人紅真係是非多,何況他近期爆紅吖

用戶要求終止服務

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

覺得佢地好可憐
明顯企地太投入忘我了

用戶要求終止服務

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

引用:支持坤哥,我都費事係嗰邊留舖 吓吓啄住坤

原帖由 mickeyeva 於 16-01-08 發表
支持坤哥,我都費事係嗰邊留舖 吓吓啄住坤哥,真係同他有仇,人紅真係是非多,何況他近期爆紅吖:w ...
兩睇,有人鬧下都算有noise,對佢都有D幫助嘅

公爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由+TzeChingMaTa+於+16-01-08+發

原帖由 sambb 於 16-01-08 發表
唔知以為高x仔唔抵得。
好似高登仔都撐佢

伯爵府

學下欣賞別人, 我欣賞佢自彈自唱自制整YouTube, 同Kayee 唱我的宣言好聽。

琥珀宮

引用:信得8000係on居捉住依個point黎鬧更加on居

原帖由 0o千雪o0 於 16-01-08 發表
信得8000係on居
捉住依個point黎鬧更加on居居
咪係,搵8000比晒阿媽,如果無其他收入,難道唔洗出街食飯咩

大宅

引用:支持坤哥,我都費事係嗰邊留舖+吓吓啄住坤

原帖由 mickeyeva 於 16-01-08 發表
支持坤哥,我都費事係嗰邊留舖 吓吓啄住坤哥,真係同他有仇,人紅真係是非多,何況他近期爆紅吖:w ...
....... 做咩咁大膽post張相出來呀,恐怕企又眼火爆,未到驚蟄日日去鵝頸橋打小人啦

首頁

尾頁

跳至