自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

5歳仔,會搭直通車去廣州東,再轉的士,

1.火車去到大陸嗰邊就要落車過關?啲行李擺車上安全嗎?
2.有小朋友係咪一定住長隆酒店?
3. 有狩獵房,有鳥趣房,有普通房,有乜嘢分別?我見係啲擺設有啲唔同?
4.有邊種門票一定要買?
5.同行有BB ,長隆裏面有得租BB車?

子爵府

回覆:Plan緊同屋企人去廣州長隆

答:如果由紅磡上車,唔洗中間落車。係直到廣州東先過內地關口,行李全程跟你地
2.有小朋友係咪一定住長隆酒店?
我冇小朋友,但住過長隆有3次,我覺得一家人住長隆方便好多,出去住仲要轉程車
3. 有狩獵房,有鳥趣房,有普通房,有乜嘢分別?我見係啲擺設有啲唔同?
sorry, 我唔記得左,我知道有d房係可以睇到動物
4.有邊種門票一定要買?
馬戲團我建議要睇,好精彩,但人流個時會爆多,小心財物
5.同行有BB ,長隆裏面有得租BB車?
我冇小朋友,唔清楚

男爵府

唔好睇馬戲團啦

男爵府

有得租bb車 冇記錯係$300按金$50租

如果唔熟路住長隆會比較好 又唔洗咁攰 另外我覺得有小朋友淨係去動物園會比較好

大宅

引用:1.火車去到大陸嗰邊就要落車過關?啲行李擺

原帖由 大富翁 於 16-01-13 發表
答:如果由紅磡上車,唔洗中間落車。係直到廣州東 ...
bb要考慮下睇唔睇馬戲 一來音響都大聲 二來有時啲爆破聲唔知會唔會嚇親佢,驚佢會驚

大宅

係呀,BB夜晚會同大人返酒店先,另外我同屋企人會睇馬戲團

想問依家住客睇馬戲表演仲有冇得有先入座?

大宅

引用:1.火車去到大陸嗰邊就要落車過關?啲行李擺

原帖由 大富翁 於 16-01-13 發表
答:如果由紅磡上車,唔洗中間落車。係直到廣州東 ...
唔該你呀,想問埋你當時三次係自己上網訂還是經旅行社訂?

我想官網仲未有價錢,諗住二月尾去

子爵府

引用:Quote:原帖由 大富翁 於 16-01-13 發表1.火

原帖由 littlelittleccc 於 16-01-13 發表
唔該你呀,想問埋你當時三次係自己上網訂還是經旅行社訂?

我想官網仲未有價錢,諗住二月尾去
我係跟團去,唔係單買的

子爵府

如果住長隆酒店, 應該搭船方便D.

首頁

尾頁

跳至