自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

屋企要大裝修,要清一清d傢俬,想問有冇傢俬寄存服務介紹?

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

我用過人X,四正架,全實木大型傢俬,存咗成年
Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

珊瑚宮

畀面勳章

引用:屋企要大裝修,要清一清d傢俬,想問有冇傢

原帖由 cherrry 於 16-01-17 發表
屋企要大裝修,要清一清d傢俬,想問有冇傢俬寄存服務介紹?
放迷你倉

公爵府

引用:我用過人X,四正架,全實木大型傢俬,存咗

原帖由 fungwongphie 於 16-01-17 發表
我用過人X,四正架,全實木大型傢俬,存咗成年
可以pm 我資料嗎? 價錢貴唔貴,謝謝!

公爵府

引用:Quote:原帖由+cherrry+於+16-01-17+發表屋

原帖由 小可愛11 於 16-01-17 發表
放迷你倉
大型傢俬存迷你倉可以嗎?

珊瑚宮

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+小可愛11+於+16-01-17+發表放

原帖由 cherrry 於 16-01-17 發表
大型傢俬存迷你倉可以嗎?
迷你倉有唔同 size, 可以去問下

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

cherrry 發表於 16-1-17 11:24

xx搬屋好,xx字號老嗰間喎
Please do not quote any information posted by fungwongphie.
何謂不誠實使用電腦??

珍珠宮

cherrry 發表於 16-1-17 11:24

都要4位數一個月架
何謂不誠實使用電腦??

首頁

尾頁

跳至