興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

moonlight9198 發表於 16-5-28 20:05
飯後水果。
超市榴槤。
青尼。

moonlight9198    發表於 16-5-28 20:55

瑪瑙宮

大家請到以下新part ( 62 ) , 繼續暢所欲言 !!

佛理及靈異事同夢境既朋友請入黎,一齊講一齊傾! ( 62 )

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=17891441&extra=page%3D1

一切有為法  如夢幻泡影  如露亦如電  應作如是觀

欲知前世因  今生受的是   欲知來世果  今生作的是

大千世界  無罣無礙  自去自來  自由自在  要生便生  莫找替代

子爵府

好好睇,謝樓主分享

moonlight9198    發表於 16-5-28 23:22

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

素兒 發表於 16-5-27 22:29
6月中啦,你小朋友都要考試。
Moon Moon, 麻煩妳做搞手呀~
早晨, 6月中考完喇

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

各位早晨

子爵府

畀面勳章

pomanlife 發表於 16-5-30 09:59
早晨, 6月中考完喇

早晨, 夢夢

係呀, 我估你地6月中會考完嘛 ^^

MOON MOON,

妳唔好蝦我啦, 次次出黎食飯都係妳拉大隊架嘛。
到今次我叫, 妳就唔理我...嗚嗚嗚

瑪瑙宮

引用:Quote:pomanlife 發表於 16-5-30 09:59 早

原帖由 素兒 於 16-05-30 發表
早晨, 夢夢

我次次被邀請架咋。
去邊食乜。我冇所謂架。
時間地點就真係要就大家都得閒架。

大千世界  無罣無礙  自去自來  自由自在  要生便生  莫找替代

彩鑽殿

素兒 發表於 16-5-30 10:16
早晨, 夢夢

不如食燒野, 之前公海有間燒魂幾吸引

瑪瑙宮

引用:Quote:素兒 發表於 16-5-30 10:16 早晨, 夢

原帖由 pomanlife 於 16-05-30 發表
不如食燒野, 之前公海有間燒魂幾吸引
天氣好熱。仲燒野。
我地次次係要盡量搵可坐多時間些既地方。好多心中情要訴。所以我唔識搵地方。有識搵食既人。約好。我得閒就會出現。

瑪瑙宮

引用:Quote:moonlight9198 發表於 16-5-28 20:05

原帖由 jso130 於 16-05-28 發表
上星期去佳寶。金枕頭。$11.90一磅。個亞姐幫我睇邊隻靚。開比我睇。正到哩。前日佢地賣番$19.90一磅。
所以去左惠康買。都正。
得我同細女食咋。
所以唔想買咁大個。

水晶宮

開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

moonlight9198 發表於 16-5-30 11:07
上星期去佳寶。金枕頭。$11.90一磅。個亞姐幫我睇邊隻靚。開比我睇。正到哩。前日佢地賣番$19.90一磅。
所 ...
通常我媽買5-6磅/個俾我一個人食, D亞姐都好好人, 唔熟o既會叫我媽唔好買.

瑪瑙宮

引用:Quote:moonlight9198 發表於 16-5-30 11:07

原帖由 jso130 於 16-05-30 發表
通常我媽買5-6磅/個俾我一個人食, D亞姐都好好人, 唔熟o既會叫我媽唔好買.
Yes...

D亞姐專業好多。

瑪瑙宮

引用:Quote:moonlight9198 發表於 16-5-30 11:07

原帖由 jso130 於 16-05-30 發表
一陣再去佳寶望下先。。

水晶宮

moonlight9198 發表於 16-5-30 11:39
一陣再去佳寶望下先。。
我要我媽買先有得食

瑪瑙宮

大家請到以下新part ( 62 ) , 繼續暢所欲言 !!

佛理及靈異事同夢境既朋友請入黎,一齊講一齊傾! ( 62 )

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=17891441&extra=page%3D1

首頁

尾頁

跳至