論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

男爵府

工人一向做野唔錯, 又錫我個bb佢2月頭會放假回鄉一星期多, 臨近新年所以我會俾利是佢

有冇僱主都會買份禮物當送俾佢屋企人咁架?
(我唔識呢d呀...唔知駛唔駛.....如果唔駛, 請唔好笑我)

如果有需要買, 請問有咩提議?
「教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不偏離。」(箴22:6)

珍珠宮

2018復活節勳章 DHA勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

donnaho7 發表於 16-1-21 16:18
工人一向做野唔錯, 又錫我個bb佢2月頭會放假回鄉一星期多, 臨近新年所以我會俾利是佢

有冇僱主都會買份禮 ...
我姐姐寄舊衫回鄉, 我就順便買左D食物/花園街衫比佢寄番去囉!

男爵府

我買D朱古力,餅乾比佢小朋友

男爵府

回覆:菲工人放假回鄉 - 要買禮物俾佢屋企人嗎?

我之前買水果(佢話佢家鄉無個d) 仲有佢鍾意既醬料,佢話想煮比屋企人試

別墅

回覆:菲工人放假回鄉 - 要買禮物俾佢屋企人嗎

買D朱古力,野食俾佢D小朋友

男爵府

如果佢平時表現好
我都會買少少禮物俾佢家人
如果有小朋友 就平平地買d衫褲or toy

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

隨心啦,零食衣物俾小朋友lor

公爵府

回覆:菲工人放假回鄉 - 要買禮物俾佢屋企人嗎

我姐姐大女小學畢業,佢返去觀禮,我俾咗500佢,叫佢請大女食餐好,同買禮物俾佢……

子爵府

回覆:donnaho7 的帖子

我個放假返印尼,我買金莎比佢屋企人

首頁

尾頁

跳至