自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

救命吖!!個貝心柔超級難頂,把聲十級滋擾,點捱後面十幾集呀!佢真心唔啱拍戲囉!!

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

sandy1018 發表於 16-1-21 21:56
救命吖!!個貝心柔超級難頂,把聲十級滋擾,點捱後面十幾集呀!佢真心唔啱拍戲囉!!

...

點解唔閂電視 ?

日日開鋪話人煩, 其實你地嘅行為都好難頂架

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:救命吖!!個貝心柔超級難頂,把聲十級滋擾

原帖由 sandy1018 於 16-01-21 發表

...
係喎,超煩超討厭

什麼都也自有它盡頭 別要逝去才珍惜今日所擁有

男爵府

引用:Quote:sandy1018 發表於 16-1-21 21:56 救

原帖由 ian723 於 16-01-21 發表
點解唔閂電視 ?
嚇?你禁惡嘅?自由講場吾比自由講嘢?你吾認同可以吾入呢個post , 其實……又冇人揸槍要你入,但喺,你就吾可以控制人哋睇乜、講乜囉,you see ?

rine0976    發表於 16-1-21 22:05

男爵府

減齡達人勳章

回覆:睇九點半,又想睇又要塞耳仔!

一節入面錄左幾多次口供高音貝好煩

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

sandy1018 發表於 16-1-21 22:03
嚇?你禁惡嘅?自由講場吾比自由講嘢?你吾認同可以吾入呢個post , 其實……又冇人揸槍要你入,但喺,你就 ...

自由麻, 咁我都可以因應呢件事發表意架

你唔鐘意都可以無視我架.

公爵府

熱血勳章 畀面勳章

熄左無睇!佢太唔討好觀眾

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

好嘈

大宅

引用:Quote:原帖由 ian723 於 16-01-21 發表點解

原帖由 sandy1018 於 16-01-21 發表
嚇?你禁惡嘅?自由講場吾比自由講嘢?你吾認同可以吾入呢個post , 其實……又冇人揸槍要你入,但喺,你就 ...
咪就係,講下野發表下意見都唔得, 咁不滿返大陸住啦

子爵府

仲要係工業用果隻! 瞓覺塞果 d 抵擋唔住 ... 係要用掘地笠住果 d 先頂到。

首頁

尾頁

跳至