親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

兩天純玩,團費$100有找,請問有冇人跟過?

琥珀宮

畀面勳章

引用:兩天純玩,團費$100有找,請問有冇人跟過

原帖由 hinhinmami 於 16-01-22 發表
兩天純玩,團費$100有找,請問有冇人跟過?
我無參加過100 樓下嘅,但參加過$339 / 2天

第一日係食唔飽(午餐同晚餐都係打邊邊,餸少),要自己出去食消夜

第2日就夠飽,但導遊係完全唔掂

但以339呢個價,淨坐車同住,都係抵嘅(我去佛山團)

複式洋房

回覆:請問有無跟過匯X的兩天特價團

我參加過2xx,咁既價錢,都算係咁,叫做有啲野食下,好彩我團果導遊都少少搞笑,如果唔係就悶爆

珍珠宮

有呀,名典酒店98元2日

頭一餐團餐好食呀,好岩口味
酒店果3餐就麻麻,好快唔出野,要求唔高就可,平平地hea兩日底玩

珍珠宮

我次次都參加呢間,最緊要食得ok,我記得參加一團,有火煱,佢有埋好多龍蝦餃,燒米,包,粉面,搞到食唔晒,超多

珍珠宮

食十餐2日,餐餐食得好飽,每一個鐘多就食一餐好滿足

大宅

回覆:我係女仔 的帖子

你講得咁正,我都想參加。可否給資料?仲有,是否每天要給hk$60小費?

珍珠宮

引用:你講得咁正,我都想參加。可否給資料?仲有

原帖由 Yulok_mama 於 16-01-24 發表
你講得咁正,我都想參加。可否給資料?仲有,是否每天要給hk$60小費?

...
60元一天導遊,我好鐘意食架,黃媽媽私房食八餐2天,唔錯架,幾餐私房菜都有唔同既特式

首頁

尾頁

跳至