自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 開心吸收勳章

如題, 謝謝~

子爵府

無架喎, 有 club house 就係私人會所形式 ...
你有咩問題 ?

子爵府

你講clubhse 嘅邊一方面? 如果係開放時間,收費等日常管理,我諗無政府部門睇。

珍珠宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 開心吸收勳章

回覆 mowaiyan11 的帖子

club house係咪都要有牌照上既監管? 如有, 咁係邊個政府部門呢? 或其他機構??

珍珠宮

回覆 AndrewMami 的帖子

私人會所有冇監管啊?

別墅

回覆:急問: 屋苑既club house請問邊個政府機構監管啊??

Clubhouse license granted by home affairs department

Ho_BB    發表於 16-1-25 11:48

男爵府

引用:回覆 AndrewMami 的帖子私人會所有冇監管啊

原帖由 Ho_BB 於 16-01-25 發表
回覆 AndrewMami 的帖子

私人會所有冇監管啊?
冇架?問番發展商

男爵府

屋苑個管理公司係受民政事務總署監察, 開業主大會係要請民政事務總署委員出席

Ho_BB    發表於 16-1-25 11:49

首頁

尾頁

跳至