網購天地

跳至

首頁
12345...10

尾頁

男爵府

最關心BB問題熱投勳章 熱血勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章

第一次深圳訂做傢俬,比我想像中好,真係估唔到,可以比到90分,有10分係自己度錯尺吋,抵死..,多謝係BK JM,分享,如果 有興趣,請私人PM我啦,我唔想比人封殺個POST

男爵府

最關心BB問題熱投勳章 熱血勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章

回覆 kit2468 的帖子

回覆 : IMaihtnyc

終於等到,送貨安裝

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆:第一次深圳訂做傢俬,比我想像中好,純分享

係咪有人上門度尺?

男爵府

我選擇蘇香桐實木

別墅

回覆:kit2468 的帖子

謝謝你一路嘅分享!由你訂左等到出post。。一直好期待!隻木板嘅色幾靚!

男爵府

回覆 揚莉煒媽咪 的帖子

因為,我祗訂一間房,要自己度尺寸,所以 錯左小小,係自己度錯,不過 唔太影響.床尾布空隙

大宅

pretty ahow much?

男爵府

IMaihtnyc 發表於 16-1-27 11:27
謝謝你一路嘅分享!由你訂左等到出post。。一直好期待!隻木板嘅色幾靚!

...
唔好意思,我實在太忙,這二,三星期,上大陸和傢俬鋪傾,訂了一屋傢俬,己經搵左黃師傅拆傢俬,金牌何生運輸傢俬來香港(客廳),忙到我飛起,我還有客廳和燈,未得閒分享...

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

12d3 發表於 16-1-27 11:32

pretty ahow much?
港幣$11,000.00,我在香港問過要我18,000.00,香港間鋪吋到爆

男爵府

LoveFamily 發表於 16-1-27 11:38
有冇得避腳線?
梗係有啦...睇圖紙有劃到

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:Quote:12d3+發表於+16-1-27+11:32+回覆+kit

原帖由 kit2468 於 16-01-27 發表
港幣$11,000.00,我在香港問過要我18,000.00,香港間鋪吋到爆
咁貴?香港而家貴咁多?

男爵府

揚莉煒媽咪 發表於 16-1-27 11:43
咁貴?香港而家貴咁多?
我而家先知,點解咁多人,上大陸做傢俬,當然 要有人做過,回來分享,我都是這裡BK JM 介紹,我親身上一次,之後用微信溝通,問題不大,最重要是真材實料,價錢合理,我以前對大陸都有保留..這個師傅安裝,又快又醒

揚莉煒媽咪    發表於 16-1-27 12:16

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

香港夾板都要成萬, 你隻木好靚丫

子爵府

但係自己唔識度咁點算 ? 我見你個 draft d 尺寸好複雜 ...
不過好靚呀實物

我嚟緊都要將兩間房分開, 要整過哂 d 床俾小朋友, 都無 idea 點整好, 房又唔係大喎

男爵府

blackberry 發表於 16-1-27 12:24
香港夾板都要成萬, 你隻木好靚丫
香港我問夾板都要$18,000.00,重要等一個月以上,好,今次我試吓自己上大陸訂做,真係幾開心,好有成功感,見到師傅裝,自已覺得,有D嘢,係要試過,先知結果

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

kit2468 發表於 16-1-27 12:35
香港我問夾板都要$18,000.00,重要等一個月以上,好,今次我試吓自己上大陸訂做,真係幾開心,好有成功感,見到師 ...
請問你個櫃氣味大嗎? 我之前香港造果張床臭足成幾個星期係甲醛, 一入房直情呼吸唔到咁濟
遲少少亞女大左又要再整過

別墅

回覆:kit2468 的帖子

金牌何生有冇包安裝?

男爵府

AndrewMami 發表於 16-1-27 12:29
但係自己唔識度咁點算 ? 我見你個 draft d 尺寸好複雜 ...
不過好靚呀實物
其實,度尺唔係好難,不過,你如果訂二間房,傢俬鋪會上門度,我得一間,又要過年前做好,所以 先自己度比尺寸佢做,傢俬鋪都算易傾.有商有量

首頁
12345...10

尾頁

跳至