家庭理財

跳至

首頁

尾頁

大宅

http://hk.myblog.yahoo.com/goodtoseeme2004

伯爵府

謝謝
我是4歲的澤銘,我最愛跑來跑去,破壞看得到的一切東西,和最愛車車 ようこそ!ご覧で下さい !

侯爵府

今日已有萬幾人迫暴佢個blog了!
行到水窮處 坐看雲起時

大宅

18 Sept @1711hrs.
統計資料
昨日人次:66
累積人次:4582
今日瀏覽:2049
累積瀏覽:17622
網誌:303
圖片:9
回應:149

大宅

其實大家有沒有留意Destiny+ 個blog

Destiny + 係有留下聯絡電話的...

你地有任何問題急事, 可以直接致電給他..

他一直其實都沒有離開大家的, 請放心吧...

男爵府

人地點會咁得閒 .. 就算係, 自己都唔好意思打電話啦 ....

希望佢會返返來 !!!!!!!!!!!!!!

原文章由 jackie_lau2000 於 08-9-18 17:17 發表
其實大家有沒有留意Destiny+ 個blog

Destiny + 係有留下聯絡電話的...

你地有任何問題急事, 可以直接致電給他..

他一直其實都沒有離開大家的, 請放心吧... ...

大宅

咁做乜野要寫係個blog到呢.

原文章由 hunghung215 於 08-9-18 17:36 發表
人地點會咁得閒 .. 就算係, 自己都唔好意思打電話啦 ....

希望佢會返返來 !!!!!!!!!!!!!!

別墅

睇清楚, " 在葵涌幫客人以文王卦,八字,梅花易數算命, 預約電話6900 3614"

佢個電話用來做生意, 你自己都唔好意思為左自己買咩股而阻住人接生意啦下話?

原文章由 jackie_lau2000 於 08-9-18 17:53 發表
咁做乜野要寫係個blog到呢.

男爵府

我無反對你打比佢, 但我個人唔會為左學野、幾時入幾時沽而打呢個電話囉...

向blog/ BK留言, 人地得閒就會覆, 如果個個blog友 都打比佢, 佢咪好唔得閒??真係toliet都去得唔暢快

[ 本文章最後由 hunghung215 於 08-9-18 22:48 編輯 ]

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

男爵府

打得電話搵佢, 梗係為咗有生意來往, 唔通當係customer hotline 咩

大宅

各位現在可以直接去Destiny+的blog, 問你們想問的問題,又容易睇, 最近要又唔洗

最後一句,我地開post的目的只係講緊以下的forum入面有另外一位高人搵食,提醒大家小心,絕無其他用意,本人亦不知道Destiny+是什麼人,亦沒有興趣去瞭解此人..

http://forum.xamyo.com

溫馨提示:大家最好睇post係由頭睇到尾,唔好只睇部份。

民房

唔係大家要由頭到尾睇番POST, 而係自己!

溫馨提示: 你唔好只睇你部份,要睇埋你既朋友fufucheung 同餃次子既POST。

原文章由 jackie_lau2000 於 08-9-20 00:42 發表

大宅

無得再係 bk 睇到 Desinty+ 既溫馨提示~

原文章由 瑩心媽 於 08-9-20 09:54 發表
唔係大家要由頭到尾睇番POST, 而係你自己!

溫馨提示: 你唔好只睇你部份,要睇埋你既朋友fufucheung 同餃次子既POST。

原文章由 jackie_lau2000 於 08-9-20 00:42 發表

首頁

尾頁

跳至