自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

侯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆:有老有嫰跟團去北京,邊間旅行社較好?

忘記得講三千幾一個人。

男爵府

北京會跟中旅或永安,egl 難成團

跟過永安又唔太差

jenniferzhu    發表於 16-2-2 22:08

珍珠宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

引用:Quote:原帖由+jenniferzhu+於+16-02-02+發

原帖由 木土土 於 16-02-02 發表
想食住好,揀豪華團啦,跟團我多數揀永安!
土土B

永安有個豪華團,4999部分行程二老冇興趣,再諗諗

琥珀宮

引用:Quote:原帖由+木土土+於+16-02-02+發表想食

原帖由 jenniferzhu 於 16-02-02 發表
土土B

永安有個豪華團,4999部分行程二老冇興趣,再諗諗:k ...
咁上網睇多幾間既行程再決定!

珍珠宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

引用:上年復活節跟永安,因為我地二十幾人報,其

原帖由 sharon26788 於 16-02-02 發表
上年復活節跟永安,因為我地二十幾人報,其他團時間唔啱,唯有跟咗個團,轉兩次酒店,差到唔識講。食住都唔 ...
咁差旅行是為開心,咁真係好失望。
佢地又話四晚住同一間酒店,唔會轉酒店wo

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+jenniferzhu+於+16-02-02+發

原帖由 木土土 於 16-02-02 發表
咁上網睇多幾間既行程再決定!
知道,我再睇睇,你哋比嘅意見非常重要,多謝你哋

我C6暫時鐘意康X個行程,有冇人可以比下意見?

侯爵府

上次跟永安,香港領隊幾好,大陸導遊100分(知識廣博,沿途講解好多北京民情,景點講解認真詳細,大小朋友都增長了見識)。

食方面,有幾餐唔掂,田鴨餐麻麻。

酒店好好,早餐豐盛。

大宅

回覆:jenniferzhu 的帖子

我都三月都去北京
搭單問,想知道有無話邊個月份大機會有霧霾!

大宅

永安Ok

珍珠宮

引用:上次跟永安,香港領隊幾好,大陸導遊100分

原帖由 goodday 於 16-02-02 發表
上次跟永安,香港領隊幾好,大陸導遊100分(知識廣博,沿途講解好多北京民情,景點講解認真詳細,大小朋友 ...
唔該曬你的意見
希望我都可以跟個的導遊

珍珠宮

引用:我都三月都去北京搭單問,想知道有無話邊個

原帖由 豬仔脾 於 16-02-02 發表
我都三月都去北京
搭單問,想知道有無話邊個月份大機會有霧霾!
同問

可以講你跟邊間嗎?

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:上年復活節跟永安,因為我地二十幾人報,其

原帖由 sharon26788 於 16-02-02 發表
上年復活節跟永安,因為我地二十幾人報,其他團時間唔啱,唯有跟咗個團,轉兩次酒店,差到唔識講。食住都唔 ...
咁恐怖我睇過佢同一個行程同星x差成千蚊,貴又貴過人,居然質素差成咁

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

中旅ok

侯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

住同一間酒店果D團塞唔到我地二十幾人

jenniferzhu    發表於 16-2-2 22:53

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:why 不自由行?搭的士超易

原帖由 fitfish 於 16-02-02 發表
why 不自由行?

搭的士超易
打的要under 4個人 & 有老有幼

大宅

自由行咋,有兩次旅行join過永安覺得不錯!

jenniferzhu    發表於 16-2-2 22:53

珍珠宮

引用:中旅ok

原帖由 good_pig 於 16-02-02 發表
中旅ok
中旅行程唔啱

水晶宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章

大約十年前跟過Sun華復活節去北京4天,食住導遊都麻麻

jenniferzhu    發表於 16-2-2 23:44

寶石宮

引用:Quote:原帖由 good_pig 於 16-02-02 發表中

原帖由 jenniferzhu 於 16-02-02 發表
中旅行程唔啱
oh。。。咁揀左行程再比較下

jenniferzhu    發表於 16-2-2 23:44

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

北京跟團好多賣野點,去之前已經知:同仁堂(藥萬萬聲)、寶樹堂(鐘意寶膚靈都可以買)、奧運村(腳底按摩完買保健野)、xx門買皮休、買玉器、買蠶絲被、功夫熊貓show(查實都ok)。去北京團好難避免。
我上次個當地導遊好好,好有交帶。意外驚喜係佢老婆突然作動生仔,要佢去簽紙開刀,導遊都帶我地去到景點放客至離開。第二日佢猛講對唔住,我地全團都無所謂仲好鄧佢開心tim(大年初二呢)

首頁
12345...6

尾頁

跳至