美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

樓主可否pm呀thanks

大宅

引用:Ulthera好有效。我姑姐做左,起碼後生左5-6

原帖由 icesummer 於 16-04-10 發表
Ulthera好有效。我姑姐做左,起碼後生左5-6年。
佢做果間今個月有promotion, $19800全面連雙下巴,好吸引: ...
請問您姑姐係邊度做?我都揾緊資料

公爵府

熱血勳章 hashtag影視迷勳章

其實係咪都係幾千蚊全面呢? 正常價?
我見有間話打最新第三代hifu, 200線, 唔使$1,000,
係咪好平? 第三代好唔好架? 姐姐只係話唔使用舒緩膏無咁痛

別墅

icesummer 發表於 16-4-10 19:59
佢做果間今個月有promotion, $19800全面連雙下巴,好吸引: ...

Please send me details

男爵府

回覆 華華子 的帖子

YES, 要永久係只能去醫生度做, 我有小學同學做左, 上年講兩萬蚊, 醫生做, 一個下午攪掂. 後生幾年, 佢話醫生話, 要在唔太嚴重時, 先可以做到冇眼袋, 如本身巳好嚴重, D皮鬆哂, 做左效果冇咁好.

我都唔知醫生資料, 我唸出面個個醫生差唔多

大宅

你們好!見到你們講做了後效果很好,說過程是很痛,是怎樣痛?可否形容一下?另外你們可否給我資料呀?謝謝大家

大宅

回覆 mercuryki 的帖子

可否PM我呀??想知價錢

複式洋房

上星期三係tst做左韓國hifu第三代最新漩渦式打全面連頸不限發數,唔痛,無畫線無需用麻醉。只係feel到可以接受既吉吉地既感覺,不過係做開個間facial公司做,友誼試做價$2880/1次。好平,但只有一次既體驗價。
ps:因為個次join左好多格仔,而我話想試hifu機 所以sales先比我咁平既體驗。宜家打完佢話2個月後可以再去打,再firm d瘦d.. 不過promotion 4萬蚊6次送1次。我剛打完想睇睇效果先再算,佢地話兩星期後效果會更明顯。
我看得雙下巴有firm 左,同面肉有提升左小小。期待兩星期後既效果

大宅

Xmas吸收勳章 熱血勳章

icesummer 發表於 16-4-10 19:59

有無資料?

大宅

回覆:bb623623 的帖子

認同手術最終解決眼袋,做埋今次Thermage 打回原型就會去做手術了
我在Bkk emporium 醫生診所裏面做,是E生做的

大宅

回覆:Nikkichau 的帖子

應該係慢慢打回原形,9個月後覺得好明顯眼袋出番
所以Hifu ultherapy 都不是永久的
短期性拉皮不用手術

複式洋房

chengkiki200 發表於 16-4-9 00:52
韓國機我都試過做3次,但真係效果唔得之外仲要KEEP得勁短...後尾我做左ulthera,即美國機,宜家都過左1年多,都 ...

Pm me please(emoji)(emoji)

別墅

可以pm我資料嗎?幾多缐?

別墅

回覆 sabun 的帖子

可以pm我資料嗎?幾多缐?

複式洋房

mercuryki 發表於 16-4-8 09:24
我暫時做左1次,黎緊下星期做第2次,效果ok呀,朋友個個都話塊面細左又瘦左,sreach 左好耐先搵到呢間,上 ...

可以pm我資料嗎?

大宅

mercuryki 發表於 16-4-8 09:24
我暫時做左1次,黎緊下星期做第2次,效果ok呀,朋友個個都話塊面細左又瘦左,sreach 左好耐先搵到呢間,上 ...有興趣請問邊間 pm,thx

大宅

回覆 mercuryki 的帖子

請問邊間,pm thx

大宅

回覆樓主:

做咗u1 幾次。效果真係幾好! 尤其係眼袋 及面珠兩舊肉! 冇dum落嚟

民房

回覆樓主:

我打u one眼面頸20000四次仲free一年後保養一次,但都幾痛,不過真係有效,好過之前做RF

大宅

llc040023c 發表於 16-7-23 15:53
上星期三係tst做左韓國hifu第三代最新漩渦式打全面連頸不限發數,唔痛,無畫線無需用麻醉。只係feel到可以 ...

我都做左渦旋式1次,約2星期前,唔知點解塊面脹過我未打之前,亦冇乜明顯提升效果。眼袋位佢只打4.5mm個頭,3.5mm 冇打,你係唔係都係咁?

首頁

尾頁

跳至