自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

引用:回覆+ritalui730+的帖子有些保安真的好衰,

伯爵府

引用:回覆+ritalui730+的帖子有些保安真的好衰,

原帖由 小冬 於 16-02-08 發表
回覆 ritalui730 的帖子

有些保安真的好衰,我老公上年年三十晚上八點多同阿仔回家,個陌生保安已經恭喜佢 ...
我媽廿幾年前封人仔幾蚊俾上樓嗰啲舞獅

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:如果平時同佢唔熟或完全未見過,我係唔會俾

原帖由 QUSTINLING 於 16-02-08 發表
如果平時同佢唔熟或完全未見過,我係唔會俾,我只會俾一啲平時有打招呼有傾開計果啲!

...
同意。有些唔知邊度走出來。真的唔想比

水晶宮

人都巔 發表於 16-2-8 00:35
我都唔分了, 真係好難做到大細封.

我比管理員唔會用自己姓氏利是封, 仲會用唔同款的雜o麥封. 費事認到.

same here!

我單封就算喇.

禁止訪問

回覆:派利是俾保安員

水晶宮

如果平時同佢唔熟或完全未見過,我係唔會俾,我只會俾一啲平時有打招呼有傾開計果啲!

...

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:我都唔分了, 真係好難做到大細封.我比管理

原帖由 人都巔 於 16-02-08 發表

我都唔分了, 真係好難做到大細封.
單封,因我同老公出入時間唔同,唔知大家邊個保安比左,邊個未比,所以保安會各自派。

侯爵府

引用:佢哋一定企唒喺lobby,+但有D我會大封D,有D

原帖由 ritalui730 於 16-02-08 發表
佢哋一定企唒喺lobby, 但有D我會大封D,有D唔識會細封D,如用不同利是封好似好明顯大細超,咁如何派得好睇D ...
投先個賤保安我早知20元慳返,死老豆咁冇早晨冇多謝,以後咪洗旨意我會再比

大宅

...
我今年都係咁,但我呢度仲衰,初一至初三一日換好幾批人,每次由一個認識既帶住兩三個唔識既,落去超市買野同返黎已經換左。
所以我今年唔派住,打個招呼就算。初四才派返俾我地長駐那三四個。

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

引用:我想問,你地派一封當開工利是,定兩封多?

原帖由 yubiwa310 於 16-02-08 發表
我想問,你地派一封當開工利是,定兩封多?
如果平日冇打招呼,我只派一封。如果平時知道我同老公姓咩,我會派兩封。

水晶宮

好媽媽勳章 大廚勳章

回覆:派利是俾保安員

我勁cheap只比平時見嗰D,如果有生面口會一直等到平時既組合年派
我樓下係甘:初一至三全部生面口,初四至六1生面口一平時保安,初七回復真常,人地一定計算過

---生命無價,請支持領養---

首頁

尾頁

跳至