派對情報

跳至

首頁
23456...22

尾頁

別墅

Re: 2003年精靈BB一歲開心好玩生日Party

會約去邊區邊度呢?
:party: :-D

大宅

[size=medium]大家快報名開 " P "啦~8月10日就截止啦

[size=medium]大家自行加入或通知我幚你地加入,如有錯漏請更正

[size=medium]參加人數~30個家庭~截止報名日期8月10日

1: JennferT ~ 2大1B ~ 9月16日 ~ boy
2: Chandy ~ 2大2B ~ 9月23日 ~ boy
3: Fion7889 ~ 2大1B ~ 9月26日 ~ boy
4: Sukyee6 ~ 2大2B ~ 10月 ? 日~ ?
5: Guggi ~ 2大1B ~ 9月17日~ Girl
6: 雨霖鈴媽媽 ~ 2大1B ~ 9月30日 ~ boy
7: Maggie3493 ~ 3大2B ~ 9月10日 ~ ?
8: hk9 ~ 3大1B ~ 9月11日 ~ ?
9: 柏仔媽咪 ~ 2大1B ~ 9月23日 ~ boy
10:Ka_wai ~ 2大1小童 ~ 1BB ~ 9月29日 ~ boy
11:mabel_leung ~ 2大1B ~ 9月20日 ~ boy
12:fanny媽 ~ 2大1B
13:小飛象 ~ 3 大1B ~ 9月24日 ~ Girl
14:jessicalau ~ 2大1B ~ Girl
15:
16:
17:
18:
19:
20:

大宅

各位媽媽﹕
我返來啦,好開心呀,而家有14個家庭報名呀,歡迎其他月份又想幚BB慶祝生日的媽媽報名,因為愈多人參加,找地方愈比例容易,俾的錢亦會平的~

hk9、fanny媽、小飛象、jessicalau,我仲未收到妳地聯絡電話呀,請妳地PM我啦,8月3日我會send返電話List俾妳地,得大家都有電話號碼可以聯絡~

原本想定8月7日開會,不過擔心阻住大家遲左入BB展攞唔到禮物,所以暫定8月5日星期四晚上7:00大家約出來見面商討好嗎?或者大家需要星期日?

Guggi﹕SWISSO CLUB 要送去會場及影相,無問題呀~
我整左一個請人贊助的文件,email俾妳作下參考,我加左妳的電話,或可email過去俾佢地,不過的資料可能要加加減減,或我地出來商討,妳打俾我呀~

禁止訪問

子爵府

我有朋友個仔都係零三年九月份出世的,想報2大1小,可否幫我報名,另外想問吓收費是否只計大人?

複式洋房

柏仔媽咪:

係呀!酒店話三歲以下,無須收費!chandy會update加啦!最好有埋你朋友個名啦!你地會唔會出黎開會呢!

chandy:
收到啦!

大宅

[size=medium]大家快報名開 " P "啦~8月10日就截止啦

[size=medium]大家自行加入或通知我幚你地加入,如有錯漏請更正

[size=medium]參加人數~30個家庭~截止報名日期8月10日

1: JennferT ~ 2大1B ~ 9月16日 ~ boy
2: Chandy ~ 2大2B ~ 9月23日 ~ boy
3: Fion7889 ~ 2大1B ~ 9月26日 ~ boy
4: Sukyee6 ~ 2大2B ~ 10月 ? 日~ ?
5: Guggi ~ 2大1B ~ 9月17日~ Girl
6: 雨霖鈴媽媽 ~ 2大1B ~ 9月30日 ~ boy
7: Maggie3493 ~ 3大2B ~ 9月10日 ~ ?
8: hk9 ~ 3大1B ~ 9月11日 ~ ?
9: 柏仔媽咪 ~ 2大1B ~ 9月23日 ~ boy
10:Ka_wai ~ 2大1小童 ~ 1BB ~ 9月29日 ~ boy
11:mabel_leung ~ 2大1B ~ 9月20日 ~ boy
12:fanny媽 ~ 2大1B
13:小飛象 ~ 3 大1B ~ 9月24日 ~ Girl
14:jessicalau ~ 3大1B ~ Girl
15:李逸風(柏仔媽咪朋友) ~ 2大1B ~ 9月 6 日 ~ ?
16:
17:
18:
19:
20:

民房

Guggi 寫道:
各位媽咪:

我地幾時約出黎呢!

各位靚媽媽...
我地要快d約出黎開會呀.....仲有個半月咋....我逢星期一至五晚上都得閒...你地呢???

民房

chandy:

我都問左雀巢bb會...佢都話要我fax information比佢地...你都pm封贊助信比我呀..thanks....

子爵府

CHANDY:
麻煩幫我改一改啲資料,我朋友叫李逸風,嗰BB叫李天朗-男2003年9 月6日出世!
我星期一至五晚上出來冇問題!

民房

~約出黎開會!“好呀”幾時呀?
~Apple

別墅

去邊度開會呀?
我住屯門,如果太遠,我老公可能唔俾我去...
因為我條村10:00PM後無小巴,如果我老公接送,
要等佢放工,4:00PM...
:party: :-D

大宅

睇來8月5日晚出來開會好多人都無問題呀,咁係佐敦童軍總會好嗎?在龍堡酒店側,我去過幾次,果度環境幾舒服,適合我地傾解,不過離地鐵站遠左小小~如有其他選擇不妨提出~
8月5日~~7點15分在電梯入口處等
佐敦童軍總會

fion7889﹕我email左封信俾妳啦,妳睇下,的資料可能要加加減減~

而家我仲欠((hk9、fanny媽))妳地的聯絡電話呀,3號我會有份報名的媽媽每人都email一份,有咩事大家可聯絡吓~

[size=large]仲有8日就截止啦~大家快來報名呀

民房

chandy 寫道:
睇來8月5日晚出來開會好多人都無問題呀,咁係佐敦童軍總會好嗎?在龍堡酒店側,我去過幾次,果度環境幾舒服,適合我地傾解,不過離地鐵站遠左小小~如有其他選擇不妨提出~
8月5日~~7點15分在電梯入口處等
佐敦童軍總會

fion7889﹕我email左封信俾妳啦,妳睇下,的資料可能要加加減減~

而家我仲欠((hk9、fanny媽))妳地的聯絡電話呀,3號我會有份報名的媽媽每人都email一份,有咩事大家可聯絡吓~

[size=large]仲有8日就截止啦~大家快來報名呀

chandy:
收到封e-mail啦. thanks.....我8月5日冇問題....到時再電聯....

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

別墅

Hi All

I will join also on 5/8.

See u soon!!!

民房

各位媽咪....

你地如果搵過邊間贊助..你POST上來...費時重覆...
我搵左
1) 雀巢BB會. (佢地話未必會贊助)
2)亨氏BB會..(我已經FAX左 INFORMATION比佢)
3)牛欄牌BB會..(佢話會贊助..叫我FAX 場地, 時間, 比佢)..
4)嘉寶BB會..(佢話已經有位李小姐搵過佢)...

我會再繼續搵...有乜消息再通知大家...

CHANDY:

我想問下而家酒店CONFIRM左未呀....係邊間呀???

你覆我...

子爵府

CHANDY:

係呀!查吓邊間酒店有位先啦!我見到另一個九月生日會五月份BOOK酒店時已經冇嘜房啦!(因為我哋只可選擇星期日,即只得四日)同埋有場地我哋先可以做其它嘢!

大宅

各位媽媽﹕
我問左尖沙咀帝苑酒店啦,9月12日有場,可12點至4點,佢地最少要40人,大人及3歲以上同價,BB免費,我地而家有34人到~
下午茶歡聚
菜譜 (1) – 每位HK$140.00
菜譜 (2) – 每位HK$170.00
(以上價格需另加一服務費)
凡惠顧兒童生日派對精選套餐,更享有以下優惠:
- 無限量供應每款菜譜內的飲品
- 汽球佈置
- 奉送個人橫匾及字體
我諗我地可擇菜譜 (1) – 每位HK$140.00

我已叫佢地hold左,不如我地5號先去睇左先食飯呀好唔好﹖因佢地只可hold到下星期一~

有無人可以8月5日早的出來呀,我可下午3點到到,我提早今日SEND電話俾大家,妳地一得閑收下PM或email,如收唔到請再通知我~

柏仔媽咪講得口岩,有場地我哋先可以做其它嘢!

大宅

我已send左電話俾妳地啦,如收唔到請pm我啦~

如未send電話俾我的媽媽,請妳地pm我呀~

複式洋房

Dear All:

5/8日我都無問題,最快七點先到佐敦!如果我地睇完地方先食飯,路線係咪佐敦集合,再去帝苑,然後先dinner呢!
我地會唔會印d紀念品呢e.g.T-shirt、月歷、鎖匙扣......
:exclaim:

首頁
23456...22

尾頁

跳至