自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

估唔到,新年流流..第一個同佢開年既唔係自己個女,而係TST Gold田放題部長Vax Fung 小姐.佢態度十分差,話說貴公司有policy話12/2俾訂可每位扣20蚊,我12/2訂位但即日唔記得入數,13/2再打去問仲有無個優惠,如果佢話無,我仲有其他選擇,佢明明電話話有叫我快d入數,我當然13/2快快入數攞返個優惠喇,點知14\\2埋單反話我過左12號俾錢無優惠,又話佢地無講過,話我老作講大話之類...點都唔肯俾返優惠我,俾多少少錢唔緊要,但佢態度真係好差,個下真係好委屈,新年流流要企出來為自己討回公道同人開左年,但希望Youtube唔好俾人影到😝,最後我有晒2日內電話和入數時間證明,時間吻合,經理信我地俾返個優惠我地,咁先平息件事,而個情人節真難忘,多得你-Vxn Fung

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:估唔到,新年流流..第一個同佢開年既唔係自

原帖由 hilarychu 於 16-02-14 發表
估唔到,新年流流..第一個同佢開年既唔係自己個女,而係TST Gold田放題部長Vax Fung 小姐.佢態度十分差,話說 ...

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 陪月勳章

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

首頁

尾頁

跳至