夫婦情感

跳至

首頁
45678...22

尾頁

大宅

回覆:7年的感情淡了...合久必分

伯爵府

複式洋房

回覆:angeldevil 的帖子

lm

別墅

樓主既post睇到我眼紅紅

複式洋房

大宅

回覆:7年的感情淡了...合久必分?!

男爵府

複式洋房

回覆 cottonballball 的帖子

"幾個月後先有第二個佢都話我變心變得快"...但明明係佢變心先,仲怪你?!男人這東西真係....

珍珠宮

複式洋房

大宅

複式洋房

(四)

佢看到我哭,急忙攬住我問我咩事,更加劇我的淚流滿面...我問他:「你係咪唔中意我?」佢話唔係。「你係咪有第二個?」佢震一震,沒出聲,把我個頭伏在他心口處。我問他拿個電話出黎睇,佢唔肯。我話你同個女仔咩關係?係邊識?一齊左幾耐?佢問我係咪想知道事實全部,佢說佢唔想我唔開心,唔好後悔。

事實原來係咁,個小三係十八歲,考完DSE後搵臨時工賺下外快,番工日日都會見到。有次EX同我去完旅行,會拎手信番公司。個小三就唔知點解問佢拎行程就交換左電話,之後就開始短信傾下計。事件發生落去就係成為「好朋友」,放左工會同個女仔食宵夜,行下公園散下步。就係唔知點解散散下步,個女仔主動錫佢,佢又唔知點解唔避繼續熱吻,又唔知點解會上個女仔家到「尋開心」(個女仔爸媽會公幹,得哥哥會在家訓)

他說個一刻好想要,唔知點解會咁衝動想左去佢家。佢說上去第一次結果沒有完事,因為想起我,細佬硬完又軟番。佢反問番我,全公司都知佢有個要好的女朋友,關係去到談婚論嫁,點解個女仔仲要主動示好,仲要話第一眼已經中意佢,仲邀請佢來她家。

聽完個下我可能嬲到面青青,用D好凌厲的眼神望住佢。佢堅稱個小三係好人,並唔係TBB劇典型衰女人個D小三。佢話個女仔好單純,只為左追求愛,佢話個女仔唔介意有冇名份,亦唔介意EX當佢係洩慾還是真係中意佢,如果我發現左的話佢會即刻退出唔會傷害我,佢地純粹相遇唔岩TIMING。

哈哈,聽完心嬲到幾乎噴火!佢唔係衰人,相遇唔岩TIMING??好似我係衰人阻住佢地發展咁?如果佢係好女仔,就唔會挑逗有伴侶的男人,就唔會冇啦啦同人去公園(我自己就唔會同異性去公園,朋友食飯就得,可能每人道德界線唔同),亦唔會上人家屋企囉囉囉!!!!!!!!!!!!!!!!你明知個女仔對你有意思,仲上人屋企,真係比哂機會人囉!!!!!!!!!!!!!個隻小三直程係現代版蜘蛛精咁!!!!!!!!!!仲要講話唔想傷害人,你咁做,已經傷害左啦!!!!!!講到自己好似受害人咁!!!!!!!!!

咁我問佢仲有冇上去小三家,佢話有。「第一次唔成功,咁跟住個幾次應該成功啦,係咪好爽,爽到要上火星啦?可以拍套色慾男女啦!」佢話我唔好講得咁難聽。佢承認佢最初真係比佢肉體吸引,但又唔係次次上次都係,有時都會傾下計....

大宅

睇到我眼火爆

大宅

畀面勳章

留名

別墅

比著我就唔問咁多 即刻分手啦

珍珠宮

大宅

追~

侯爵府

BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

複式洋房

男爵府

因為佢覺得,我地一齊7年,我唔應該放得低佢,我地之前都因為佢有第三者分開過,但我每次到最後都原諒佢,佢唔明點解最後一次我可以狠心離開。
其實問心,佢永遠都會喺我心理有一個位置,但唔啱就係唔啱,我都要搵人嫁,我都想人錫,我無可能一直來來回回咁俾佢傷害我,加上我同了另一個後,我先明原來我都可以俾人錫,唔一定要停留喺同一個位俾人傷害的。
我而家已經嫁了人,有個好愛我的老公,有時候,真係要有捨才有得的。

melodyally  [/b  發表於 16-5-9 10:49
melodyally    發表於 16-5-9 10:48
peggypeggy820    發表於 16-3-17 15:04
跳跳虎2015    發表於 16-3-11 16:59
wingyan008    發表於 16-2-25 21:09

首頁
45678...22

尾頁

跳至