自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

我岩岩過Probation, HR有問卷要我填, 其中有幾條唔識答 -
1) How would you describe (My Company) as an employer in three words?
我想答 - Achievement, Aggressive, Generous

2) Complete the following sentence: As an employer (My Company) is: … (Please name 2–3 keywords/preferably adjectives)
呢條好似同(1)咁似既? 其實意思我都唔係好sure, 佢係咪想問, 作為僱主, xxx公司是____(例如)我答 - 好有企業良心得唔得呢?

3) Complete the following sentence: As an employer, (My Company) offers its employees: …(Please name 2–3 keywords/ preferably nouns)

呢條唔明佢想問咩?

唔該哂先~~

禁止訪問

禁止訪問

子爵府

question 3, for the tow nouns, can it be 'sense of belonging and loyalty"?

你公司大公司來架,過 probation 都要填問卷

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

tt 貓岩, 應該答歸屬感之類
悲歡離合總無情
一任階前點滴到天明

大宅

jojoSSS 發表於 16-2-24 17:35
第3係咪問公司俾到咩你呀?
benefits/ development 呢類掛
唔識, 真係唔知

大宅

sita1230 發表於 16-2-24 17:41
好深WOR
係, 所以要開PO問

大宅

ttcat 發表於 16-2-24 17:41
question 3, for the tow nouns, can it be 'sense of belonging and loyalty"?

你公司大公司來架,過 pr ...
你可唔可中文解解佢條問題

大宅

catfitfit 發表於 16-2-24 17:45
tt 貓岩, 應該答歸屬感之類
請問QUESTION2, 我咁答OK嗎?唔該

子爵府

第三條問題係公司比到咩野你呀
咁你就答歸屬感同忠誠咯

珍珠宮

回覆:我想問英文 = ]

乜你間公司咁架
迫人讚佢

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

回覆:我想問英文 = ]

第二題,你答得好好呵,該是企業良心,社會責任之類

悲歡離合總無情
一任階前點滴到天明

男爵府

回覆:janjan_1312 的帖子

我覺得..
第一題問你對公司的主觀感覺(公司對你而言是怎樣)
第二題問公司客觀的形象(相對講事實,予人的形象)
第三題問你認為公司提供了什麼給僱員

你已答1, 2請社會責任 ok, 建議答案 reliable, creative, innovative, multinational, competitive, etc... 3 可答 stability, good workplace, flexible work time, work life balance, open communication, high transparency, etc

首頁

尾頁

跳至