親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

請問福岡除了angelic pretty, 還有哪處可尋動漫?

耶穌拯救人, 人間真有幸, 從此做人冇閉翳, 歡欣讚頌神, 好開心, 耶穌在我心,你與我樂共聚, 歡欣讚頌神.

珍珠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

Jennie 發表於 16-2-24 18:10
請問福岡除了angelic pretty, 還有哪處可尋動漫?
angelic pretty 係賣 Lolita 衫既,同動漫無關喎??

子爵府

引用:Quote:Jennie 發表於 16-2-24 18:10 請問福

原帖由 shinku 於 16-02-24 發表
angelic pretty 係賣 Lolita 衫既,同動漫無關喎??
係?同行d 中學生話想去睇,我實在又5知喎。我實在太落後。

耶穌拯救人, 人間真有幸, 從此做人冇閉翳, 歡欣讚頌神, 好開心, 耶穌在我心,你與我樂共聚, 歡欣讚頌神.

象牙宮

回覆:動漫產品和衣服

上次同亞仔去 animate 睇。

象牙宮

回覆:動漫產品和衣服

係天神架!

象牙宮

引用:Quote:原帖由 shinku 於 16-02-24 發表ange

原帖由 Jennie 於 16-02-24 發表
係?同行d 中學生話想去睇,我實在又5知喎。我實在太落後。

中學生叫佢自已搵想去邊,就去邊睇啦!
亞仔都有去買偶像動漫,我地就去行街,分頭行完再會合。

象牙宮

引用:Quote:Jennie 發表於 16-2-24 18:10 請問福

原帖由 shinku 於 16-02-24 發表
行過d衫又真係幾靚。

子爵府

mercurycc 發表於 16-2-24 20:40
中學生叫佢自已搵想去邊,就去邊睇啦!
亞仔都有去買偶像動漫,我地就去行街,分頭行完再會合。
我都係打算叫初中生自己行, 我地d c9 去樓上GU行. 係未睇ANGELIC PRETTY O個坐有咩行. 佢地後生都好勁, D 料多過我. 請問ANIMATE 大唔大? 唔知1個鐘夠唔夠佢地行.

象牙宮

Jennie 發表於 16-2-25 15:02
我都係打算叫初中生自己行, 我地d c9 去樓上GU行. 係未睇ANGELIC PRETTY O個坐有咩行. 佢地後生都好勁, D ...
ANGELIC PRETTY 係東京時去過,福崗呢間無行過唔知呀 !
無跟亞仔去唔知幾大間,如果動漫迷如果岩佢地既好細間都可以睇好耐,我去左買護膚品,佢睇完電話聯絡搵我地呀 !

子爵府

mercurycc 發表於 16-2-25 15:22
ANGELIC PRETTY 係東京時去過,福崗呢間無行過唔知呀 !
無跟亞仔去唔知幾大間,如果動漫迷如果岩佢地既好細間 ...
東京ANIMATE 除O左池袋O個一座, 其實成條街街都係賣動漫. 但福岡我見得好少.

象牙宮

Jennie 發表於 16-2-25 16:15
東京ANIMATE 除O左池袋O個一座, 其實成條街街都係賣動漫. 但福岡我見得好少.
去朝聖始終都係去東京最最氣中既,福崗都係休閒d 既地區,以前去更小野賣,而家已經唔同晒.

首頁

尾頁

跳至