自由講場

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

引用:有感不敢發,在此宣洩一下day day 被朋友洗

原帖由 greenpea 於 16-03-02 發表
有感不敢發,在此宣洩一下

day day 被朋友洗版

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

回覆:一人一句 『想 PO 上 FB 但又唔敢的說話』

無追蹤,未睇唔到人post

珊瑚宮

回覆:一人一句 『想 PO 上 FB 但又唔敢的說話』

我想講

隔日post你係旅行寫日文,
宜家2公婆直頭過埋過日本工作,
係香港呻窮,以為係日本工作好叻叻,
得你2公婆叻
記得唔去返香港,做日本笨

咁巴比

珊瑚宮

引用:我想講隔日post你係旅行寫日文,宜家2公婆

原帖由 lam133 於 16-03-03 發表
我想講

隔日post你係旅行寫日文,
做日本人笨

珊瑚宮

引用:可唔可以唔好再PO機場嗰塊藍紅閘口牌, 真係

原帖由 toffeechoco 於 16-03-03 發表
可唔可以唔好再PO機場嗰塊藍紅閘口牌, 真係好老土呀!!!
我間中都有影架

toffeechoco    發表於 16-3-3 13:11

珊瑚宮

引用:你可唔可以唔好再偷睇我fb....唔接受你做朋

原帖由 todaysocold 於 16-03-03 發表
你可唔可以唔好再偷睇我fb....
唔接受你做朋友,唔好迫我block埋你呀!
你又知偷睇,
下次再睇佢知

首頁

尾頁

跳至