美容扮靚

跳至

首頁
12345...11

尾頁

大宅

上網同睇報紙見到家營好似好出名,呢度又咁多jm講。我又學各位po自己進度出黎當係推動下自己咁啦

我目標係減49磅,預計要8個月,希望28歲之前可以完成,等我一嘗做瘦妹既滋味

130 83.6kg 48.2% fat

24 81.8kg 48.0% fat

217 81.0kg 47.5% fat

225 81.2kg 47.8% fat

33 80.4kg 47.2% fat

39 80.3kg 47.1% fat

3月18 79.6kg 46.6% fat

3月24 79.0kg 46.0% fat

3月31 79.1kg 46.1% fat

4月5 79.0kg 45.9% fat

4月11 78.0kg 46.2% fat

4月18 77.2kg 45.7% fat

4月26 76.4kg 45.2% fat

5月4 76.0kg 45.0% fat

5月11 75.2kg 44.8% fat

5月17 74.6kg 44.3% fat

5月24 73.9kg 43.9% fat

大宅

唔好意思我想問減一減要使幾多錢?

大宅

回覆 candy8888 的帖子

我$1550一個月x8 = $12,400。但我聽講而家已經$1750一個月,除非有介紹先可以$1550,仲要係今個3月內join

大宅

回覆:Join咗家營營養師,減磅進度分享

我下星期去見營養師做評估呀,我自己想減25磅!加油呀jm!

大宅

引用:回覆 candy8888 的帖子我$1550一個月x8 = $

原帖由 SmallKayKay 於 16-03-03 發表

我$1550一個月x8 = $12,400。但我聽講而家已經$1750一個月,除非有介紹先可以$1550 ...
而家又話4月1號前有人介紹join就可以$1550喇~
我都終於下定決心想去join,樓主可pm分享你既會員no我嗎?

男爵府

回覆 Haileymama\"\" 的帖子

我都想join,可PM會員No,thks!

複式洋房

回覆:SmallKayKay 的帖子

我都想去join,樓主可否pm你既會員no我嗎?~ thanks

大宅

引用:回覆+candy8888+的帖子我$1550一個月x8+=+$

原帖由 SmallKayKay 於 16-03-03 發表

我$1550一個月x8 = $12,400。但我聽講而家已經$1750一個月,除非有介紹先可以$1550 ...
可唔可以淨係join一個月?

大宅

可以pm會員編號比我嗎?thx

大宅

jm你跟家營邊個c呢,我跟Kirby,暫時減咗13kg

男爵府

I want to join too,
Can anyone PM the membership no. to me? Thanks.

子爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 最關心BB問題熱投勳章 BK Milk勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

如果減 25-30磅, 你地估要幾多個月呢

男爵府

引用:如果減 25-30磅, 你地估要幾多個月呢

原帖由 愛德華一世 於 16-03-07 發表
6磅一個月,大約4.5-5個月

大宅

屋企有盒過年留到而家既金莎,今日終於帶返公司請晒人食,減低引誘

民房

我喺琴日拎左餐單,今日第一日跟餐
要減11磅,大家一齊努力呀

男爵府

Ms-Ling 發表於 16-3-8 19:47
我喺琴日拎左餐單,今日第一日跟餐
要減11磅,大家一齊努力呀
請問妳減11磅要幾耐時間呀!

大宅

我也想要會員號碼,pls pm, thx

大宅

引用:jm你跟家營邊個c呢,我跟Kirby,暫時減咗13

原帖由 bettysypoon 於 16-03-07 發表
jm你跟家營邊個c呢,我跟Kirby,暫時減咗13kg
勁呀,你減左幾耐呀?離目標幾遠呀?

我都跟Kirby,啱啱join左,未開始減!

大家加油 一齊瘦到漏油

大宅

引用:如果減+25-30磅,+你地估要幾多個月呢+

原帖由 愛德華一世 於 16-03-07 發表
我要減25磅,佢要我減4.5個月,一個月6磅!

子爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 最關心BB問題熱投勳章 BK Milk勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

cvpigpig 發表於 16-3-7 22:59
6磅一個月,大約4.5-5個月
thx

首頁
12345...11

尾頁

跳至