自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

回覆:EVA222 的帖子

禁止訪問

引用:馬來西亞d官員貪污仲勁過大陸,做咩項目都

禁止訪問

引用:Quote:原帖由 EVA222 於 16-03-04 發表個廣

禁止訪問

禁止訪問

引用:我有屋企人住係馬來西亞同新加坡,全部都同

男爵府

轉自 facebook :

"某碧字頭發展商表示在「新加坡旁」打造「森林城市」,宣傳「距離獅城僅兩公里,僅一橋之隔」。但這「城市」目前位置不明,並未存在,只填海一小部分,和「一脈相連九龍塘」的內地樓盤,可謂異曲同工。"

https://www.facebook.com/shensimon/photos/a.224514904249334.63322.223783954322429/1127160523984763/?type=3&theater

男爵府

BK Milk勳章

引用:轉自+facebook+:\"某碧字頭發展商表示在「新

原帖由 Cara2006 於 16-03-06 發表
好好笑....真係又逼又貴又遠

禁止訪問

好媽媽勳章

回覆:馬拉碧桂園

禁止訪問

引用:之前去檳城旅行,見好多華人,又見有d退休

禁止訪問

引用:第一次睇電視廣告幾心動。治安未去過唔知,

禁止訪問

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由+claudia+於+16-03-06+發表第

用戶要求終止服務

引用:轉自 facebook :\"某碧字頭發展商表示在「新

原帖由 Cara2006 於 16-03-06 發表
我諗起美國同古巴都係一海之隔

伯爵府

引用:但佢個廣告真是扼得下人,加埋抽星架坡水。

原帖由 iris23407 於 16-03-04 發表
但佢個廣告真是扼得下人,加埋抽星架坡水。呢d廣告就要禁la.誤導。以前新界好似大圍名城個廣告咪標榜同九龍 ...
講起呢個,個陣我仲傻更更問老公,乜九龍塘有新盤咩?唔覺嘅?

You think the only people who are people
Are the people who look and think like you
But if you walk the footsteps of a stranger
You'll learn things you never knew you never knew
-- Colors Of The Wind

水晶宮

畀面勳章

Cara2006 發表於 16-3-6 15:39
個度係禁區,星球典可能比Malaysia 坩填海,除左licensed 魚排,個度乜刀冇,呃人的

水晶宮

畀面勳章

EVA222 發表於 16-3-6 16:09
比起香港人工資,馬拉泰國...是低一大截,洗費自然無香港咁高,檳城喬治市,列入文化遺產,旅遊雜誌街景, ...
一個麥當勞餐要七個幾

水晶宮

畀面勳章

EVA222 發表於 16-3-6 16:09
比起香港人工資,馬拉泰國...是低一大截,洗費自然無香港咁高,檳城喬治市,列入文化遺產,旅遊雜誌街景, ...
新山唔係特別便宜,個別產品便宜,計埋油$差唔多乍,

男爵府

畀面勳章

馬幣常常眨值

「所謂幸褔,不是沒有苦惱,而是置身痛苦漩渦中,抱持樂觀而堅定的信念,不畏懼,也不嘆氣,勇敢迎擊迎面而來的洶湧波濤,浪愈大,愈是咬緊牙關向前衝,跌倒了再站起來,從摸索與挫折中學習與鍛鍊,磨練出膽識與智慧,無論橫流逆境多麼艱難,希望與確信依舊,直至獲得最後的勝利。」

複式洋房

個廣告令我有心動過

用戶要求終止服務

我有朋友馬拉人,佢話新山係連本地人都唔會買既地方,發展唔到先比碧桂園,海外人唔知內情先會買。

侯爵府

邊會去馬來買樓呀?分分鐘變鬼城,

去又要坐成2個幾3個鐘飛機, 不如去大陸買樓好過

首頁

尾頁

跳至