美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

最近本人又去做facial, 我一向也有用開Aesop skin care 的產品,在中環荷李活道有間分店有專門facial department. 環境舒適雅致。他們的facial 所有收費也是均—價錢HK$600,包括45分鐘的面部護理,他們的美容師好專業,會分析你的肌膚再撰擇合適的facial 給你做,我做了深層凊潔和保濕面膜。也只需600元,首次惠顧更有優惠,可以用已付的$600 來redeem Aesop products,所以變相免費做facial,好低。佢地比我的感覺好誠實而且不會hard sell. 係一次愉快的做facial 體驗。

大宅

回覆:phesmg 的帖子

怎樣有此優惠

複式洋房

回覆:好facial店!中環荷李活道Aesop skin care shop

痛無 sale 你 join course 呀?

禁止訪問

引用:痛無 sale 你 join course 呀?

別墅

回覆:phesmg 的帖子

want to know too

大宅

引用:最近本人又去做facial,+我一向也有用開Aeso

原帖由 phesmg 於 16-03-07 發表
最近本人又去做facial, 我一向也有用開Aesop skin care 的產品,在中環荷李活道有間分店有專門facial depar ...
請問係咪得中環有這優惠?剛想買精華,如果送facial好抵呀!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章

phesmg 發表於 16-3-7 14:39
最近本人又去做facial, 我一向也有用開Aesop skin care 的產品,在中環荷李活道有間分店有專門facial depar ...
45min facial 包唔包埋肩頸按摩同針清?

首頁

尾頁

跳至