爸爸專區

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

七至九萬,五人車,大部份時間兩人用,但有時要車老人家出入,有輪椅。只想買Golf二手,但怕細。我呢個budget 買B200又怕太舊。唔想買七人車,有乜好提意?

大宅

ISIS 果種, 你情況有中門上洛方便先好.

開門款, 我(係我覺得)覺得會多份麻煩同危險. 見過好阻上洛的.

複式洋房

你呢個筆直, 唔介意樣既話
可以睇下porte... 老人家又好上落
b class 真係唔好諗啦...
淨係保養個方面都煩, 個外形仲...
golf 買到mk5 gti, mk6就要買低級d了
但要考慮埋波箱...
見你睇襯都係揭背款, 不如諗下本田 fit/jazz
ge8個代都岩你筆直, 唔好睇佢車仔, 其實佢非常實用同埋大空間...
有興趣既可以搵下佢設計概念睇下, 保養方面實比b class同 golf 方便
本田引擎亦值得信賴

禁止訪問

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

要放輪椅,都唔多選擇.

複式洋房

回覆:20150618bb 的帖子

Camry 06-10款。尾箱超大,放完輪椅,仲有大把位。後座平地台,闊落,車靜,慳油,維修平。以你現時budget夠買兩架07年車。

水晶宮

Jazz 後排坐位可以揭起, 放到輪椅.

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

Robinhood 發表於 16-3-10 16:05
Camry 06-10款。尾箱超大,放完輪椅,仲有大把位。後座平地台,闊落,車靜,慳油,維修平。以你現時budget ...
我唔中意呢類型車,無論如何都多謝你.

首頁

尾頁

跳至