親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

MissMaMa 發表於 16-3-16 11:01
可以,我見到有d小朋友大約四五歲都笑到卡卡聲
咁請問邊樹買亂打show飛抵呀?我3月31日出發

大宅

岩岩入NINE TREE 官網CLICK CLICK下, 見到原來佢做緊PROMO, 係官網訂房係包埋早餐, 因為我係係官網訂既, 咁我EMAIL 去問係咪我都有, 佢就話每間FAMILY TWIN 有三張早餐卷

你地訂房時都可以留意下

親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

大宅

引用:岩岩入NINE TREE 官網CLICK CLICK下, 見到

原帖由 HippoStore 於 16-03-18 發表
岩岩入NINE TREE 官網CLICK CLICK下, 見到原來佢做緊PROMO, 係官網訂房係包埋早餐, 因為我係係官網訂既, 咁 ...
我經agent訂,唔响官網訂,因為平D,但我会試下email問下佢有冇早餐送!謝謝你先!

大宅

wunwunmum 發表於 16-3-18 14:35
我經agent訂,唔响官網訂,因為平D,但我会試下email問下佢有冇早餐送!謝謝你先!

...
因為我好遲訂, 經AGENT 仲貴過官網訂 ^^

親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

大宅

引用:Quote:原帖由+HippoStore+於+16-03-18+發表

原帖由 wunwunmum 於 16-03-18 發表

...
前日覆我有早餐送,琴日覆我冇,而家都吾知有定冇

大宅

引用:Quote:原帖由 wunwunmum 於 16-03-18 發表

原帖由 HippoStore 於 16-03-24 發表
前日覆我有早餐送,琴日覆我冇,而家都吾知有定冇
經官網好应該有,你cap个送早餐个圖問下佢,佢送早餐係everyday有!

大宅

wunwunmum 發表於 16-3-24 13:49
經官網好应該有,你cap个送早餐个圖問下佢,佢送早餐係everyday有!
佢話我係經過HOTEL COMBINED 訂, 所以冇, 但又比條LINK 我, 話我經以下條LINK 訂就有, 但係條LINK 係AGODA...SO 都怪怪的.

首頁

尾頁

跳至