使用意見

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

畀面勳章

回覆樓主:

me2

侯爵府

回覆:睇bk就黎睇到痴線

其實乖乖睇完廣告就冇事,有供有求

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆樓主:

我係連廣告都無得睇,一開即hang機
舊app係睇完廣告就無事
新app好似發羊吊咁,吾知佢幾時失控

琥珀宮

我用三叔機彈APP彈到痴線,用紅米就無事

珍珠宮

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

心抱 發表於 16-3-11 02:48
用note4,一係hang機,一係彈app,一係開都開吾到
睇睇下彈app仲忟,又要由頭搵過
一係就轉左過精華 ...
我iphone刀係咁...攪乜ah

象牙宮

我lg又無事喎,一出廣告就×左佢,好順呀!

珍珠宮

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我三部手機一部平板,發覺唔同型號彈app次數唔同,最穩定係G4

侯爵府

我係屋企手機, 通常用web板~~

男爵府

開心吸收勳章 我的育兒心得勳章

我之前都係咁架﹗我用samsung a5﹗

不過我早一個月跌爆芒﹗成部機拎咗去samsung整,成部機reset過﹗唔知updated咗咩野﹗依家用再無彈app啦﹗好神奇啊﹗

珍珠宮

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章

Yubi.T 發表於 16-3-11 09:32
我 BK1 每次等廣告出完先睇,完全無事,呢 d 嘢.......
即係 load 唔到廣告就會彈
有時見個廣告停曬,想佢巳load完x佢.點知馬上彈,原來係load唔曬.有啲廣告整得好衰.

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 育兒性格勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章

公爵府

虎到金來勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

Note 4, 冇問題

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

引用:用note4,一係hang機,一係彈app,一係開都

原帖由 心抱 於 16-03-11 發表
用note4,一係hang機,一係彈app,一係開都開吾到
睇睇下彈app仲忟,又要由頭搵過
一係就轉左過精華 ...
睇睇下彈apps都已經唔算火!!

我試過2,3次打回覆差唔多打完時。無啦啦彈apps。果下真係想死!!

唔好用自己既諗法,夾硬套落人地身上囉~ 唔該!!!!

伯爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 育兒性格勳章 畀面勳章

BK1就多數冇問題,但BK2就經常入唔到,我用緊LG G3
疫情期間,JM們加油

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我用電腦上,上上下會有廣告聲出嚟,煩到呢!

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

DoReMi媽媽 發表於 16-3-11 14:12
我用電腦上,上上下會有廣告聲出嚟,煩到呢!

我仔幫我唔知整咩,睇咩都無廣告架。
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

珍珠宮

2024年龍年勳章 玩具勳章 冬日勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

慣左

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

大少拉 發表於 16-3-11 11:43
睇睇下彈apps都已經唔算火!!

我試過2,3次打回覆差唔多打完時。無啦啦彈apps。果下真係想死! ...

我都係,用IPAD時,打完一大段野,彈﹗激死我﹗

跟住回公仔算﹗
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

my005 發表於 16-3-11 14:36
我仔幫我唔知整咩,睇咩都無廣告架。
我都係噚晚發現有聲,等我晏啲問下啲後生點搞掂佢

my005    發表於 16-3-11 14:57

首頁

尾頁

跳至