興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

大宅

大家好,請小心選擇獸醫給自己的寵物。“千奇唔好去紅磡柏衛獸醫診所~那個黃綠醫生“ 呢個醫生無醫得。無料,扮有料,態度差。一d都唔細心。講野前言不對後語。

經寵物店介紹這個黃綠醫生,話佢好細心,有醫得。所以book 去睇佢。由於我的狗手踭位有粒野,已經流濃,去到同那個黃綠醫生講完,他就建議做手術,我地有問過佢這是什麼來的。佢話發炎做成,已經去到要做手術階段。我地只好信佢。即日幫狗狗驗血再book做手術。因為狗狗已經唔想用這隻手。。因為經寵物店介紹,話佢幾好,所以就信佢。到做手術那天,我再一次問那個黃綠醫生。做這個手術之後狗狗隻手是否會沒問題。佢依然知答我應該ok無問題的。手術後黃綠醫生有問我地要唔要化驗那個是什麼。。。我地再問他。。。有沒有必要要化驗。。。佢就話你地自己鍾意。所以我地就無拎去做化驗了。.手術後2天,帶狗狗返去檢查傷口,佢話唔駛再包紗布,甘我地都擔心傷口會發炎,所以再問一次我地可唔可能幫狗狗包紗布。。個刻,佢個樣好唔耐煩甘,比我既感覺係我地多魚。。。算。。甘就走了。。到手術後2-3星期。一直覺得d線點解會甘,唔溶既(因為由始至終都以為自溶線,黃綠那邊從來無提過要拆線) 最後打電話返去話係要拆線的。返到去。黃綠醫生竟然問我地邊隻手術,之後話我地做咩甘耐先帶佢返黎。我地好聲好氣同佢講佢地無人同我地講過。。。佢重發我地脾氣話無可能。阿黃綠醫生。試問我地又點會要令自己隻狗受苦呢。。會唔會3星期後結晒蕉先帶佢黎比你再整到佢流晒血?你既態度令我地覺得你好有問題。在那天我地有問佢狗狗頸到好似有舊野。。。佢摸完只係話係佢坐姿問題。。係骨黎姐。。點知你呢個獸醫真係唔知係邊到讀。斷錯症。。狗狗隻手一直未好返,所以帶牠去睇dr tint。。dr tint,一摸就話佢條頸有個瘤。。即刻入院抽組織,照xray。驗血。呢個瘤有機會係之前隻手做手術割那個瘤引起的。。已經照了ct,狗狗證實是cancer。。而原發點好可能係隻手那個手術位。

請大家小心選擇獸醫。。千萬千萬唔好去呢間紅磡柏衛獸醫診所~睇呢個黃綠醫生。。如果唔係你。。我隻狗狗唔會去到呢個地步。。

瑪瑙宮

引用:大家好,請小心選擇獸醫給自己的寵物。“千

原帖由 Pink_dot_kids 於 16-03-14 發表
大家好,請小心選擇獸醫給自己的寵物。“千奇唔好去紅磡柏衛獸醫診所~那個黃綠醫生“ 呢個醫生無醫得。無 ...
大家搵寵物醫生。最好上黎收下料先。寵物店可能有jetso。所以老點你去呢個醫生度。

一切有為法  如夢幻泡影  如露亦如電  應作如是觀

欲知前世因  今生受的是   欲知來世果  今生作的是

大千世界  無罣無礙  自去自來  自由自在  要生便生  莫找替代

公爵府

侯爵府

最憎王陸e生!

首頁

尾頁

跳至