自由講場

跳至

首頁
12345...23

尾頁

水晶宮

首先係皮膚開始鬆,面上多左紅點,有一小撻長期紅紅地。T字位暗啞,鼻頭唔多黑頭,但總係見到毛孔同有些少深色小洞。開始見到頸紋⋯⋯

暫時都唔會去美容院做facial,請教各位有咩心德分亨下吖唔該

男爵府

回覆:請教年紀已大,護膚心德⋯⋯

買部機返去用啦,有問題先攪好難攪

伯爵府

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:ac917 的帖子

我覺得自己每日/晚做面部按摩另血液循環. 皮膚會firm 番. 面色都會改善.

Catrabbitc    發表於 16-4-13 16:01
Bearbearbear123    發表於 16-3-19 18:27
wcpcelia    發表於 16-3-19 14:58

伯爵府

回覆:pooh仔 的帖子

用手按

珍珠宮

2023年兔年勳章 畀面勳章 DHA勳章

引用:買部機返去用啦,有問題先攪好難攪

原帖由 MaMaJOE 於 16-03-19 發表
買部機返去用啦,有問題先攪好難攪
我都考慮緊買,有冇介紹?

主 賜 平 安

珍珠宮

引用:用手按

原帖由 pooh仔 於 16-03-19 發表
用手按
係咪用護膚油?

主 賜 平 安

珍珠宮

引用:首先係皮膚開始鬆,面上多左紅點,有一小撻

原帖由 ac917 於 16-03-19 發表
首先係皮膚開始鬆,面上多左紅點,有一小撻長期紅紅地。T字位暗啞,鼻頭唔多黑頭,但總係見到毛孔同有些少 ...
我用緊一套針對年齡肌嘅日本護膚品,效果都 ok, 想買部機返屋企做,考慮緊蔣怡備代言人嗰部,唔知有冇人用過?

主 賜 平 安

伯爵府

講真,愈塗貴愈冇用,只有自己係屋企做機,加用有機天然vegen塗面減少化學傷害

子爵府

引用:講真,愈塗貴愈冇用,只有自己係屋企做機,

原帖由 Catcatlove 於 16-03-19 發表
講真,愈塗貴愈冇用,只有自己係屋企做機,加用有機天然vegen塗面減少化學傷害

...
咩機?
我都想防患於未然

侯爵府

跟佐伯千津敷toner mask

男爵府

想收緊買射頻,想改膚色買彩光,想吸收買導入,我自己去美容院,所以無買過,最緊要唔好懶,唔好諗住查下野會改善,說算做機都唔會幾次攪店,

大宅

其實用簡單d的護膚品已夠,我自己用開trilogy ,antipodes 等有機牌子,之前後生用日本及外國大牌產品,反而皮膚狀況不及現在般好,以前素顏似鬼,現在素顏似番個人

同埋隔晚搽 retinol cream ,年紀大皮膚薄,果酸太強我受唔到,所以mild d的 retinol,要長期搽先有效,抗縐收緊有效.....
澳洲天然蜂毒產品也好用,有天然botox之稱

家用機我買好多,hitachi、yaman、tripollar....等,最有用係搽完cream後早晚用24k gold bar 按摩面,有緊膚功效

美容院從來不去,因為以前整到我皮膚差曬,狂標油又毛孔粗左.....所以自己在家facial 多

仲有少吃甜嘢會令皮膚好d

ecling    發表於 16-3-22 10:28
jolly_momo    發表於 16-3-20 00:23

大宅

回覆:tearycow 的帖子

我都試緊,做左一星期,皮膚白左又滑左👍

大宅

請問有咩機推介?

伯爵府

引用:Quote:原帖由 pooh仔 於 16-03-19 發表用手

原帖由 ecling 於 16-03-19 發表
係咪用護膚油?
其實冇乜所謂. 你渣化妝水. cream 都可以按摩. 用手拍埋仲好. 簡單方便快㨗.

大宅

MaMaJOE 發表於 16-3-19 09:43
想收緊買射頻,想改膚色買彩光,想吸收買導入,我自己去美容院,所以無買過,最緊要唔好懶,唔好諗住查下野 ...
我自己買過洗面機和射頻,只間中用過幾次就懶得用了。
我現在是每天早上和朋友們一起運動,令氣血流通,心情愉快。

選適合的護膚品用,每天搽防曬預防起斑和起皺紋。

每十天去家附近美容院針清、補濕facial、胸部護理和做機,雖然是三子之母,暫時仲keep到身材苗條和皮膚緊致。

子爵府

DHA勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章

引用:其實用簡單d的護膚品已夠,我自己用開trilo

原帖由 KayleeZ 於 16-03-19 發表
其實用簡單d的護膚品已夠,我自己用開trilogy ,antipodes 等有機牌子,之前後生用日本及外國大牌產品,反 ...
請問24k gold bar 喺邊買?幾多錢?同請問有無圖呢?

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:想收緊買射頻,想改膚色買彩光,想吸收買導

原帖由 MaMaJOE 於 16-03-19 發表
想收緊買射頻,想改膚色買彩光,想吸收買導入,我自己去美容院,所以無買過,最緊要唔好懶,唔好諗住查下野 ...
我都覺得做facial會方便d

水晶宮

引用:其實用簡單d的護膚品已夠,我自己用開trilo

原帖由 KayleeZ 於 16-03-19 發表
其實用簡單d的護膚品已夠,我自己用開trilogy ,antipodes 等有機牌子,之前後生用日本及外國大牌產品,反 ...
24k gold bar係咪有兩款?邊款好d?
Thx!!

水晶宮

我自己每晚會按摩塊面,仲有用G lotion/ 透明質酸類嘅保濕精華拍面(至少100下), 自己打自己係有d變態,但覺得幾有效

首頁
12345...23

尾頁

跳至