跳至

首頁

尾頁

子爵府

過幾日會過來悉尼和黃金海岸,看過weather forecast 是14-24度左右,有雨,因全家也第一次到澳洲旅行,正準備衣服入行李,不知會否好凍或好熱,入面短䄂短褲加一件薄有帽運動外套吾知夠吾夠呢?請教各位

翡翠宮

畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

回覆:請問悉尼和黃金海岸天氣

Gold coast仍然有d熱,短衫短褲,夜晚薄外套就ok

有傘最好帶埋,呢幾日成日落驟雨

任何地方同樣的你,
有人把你抬得很高,
有人把你眨得很低,
有價值的東西,
只有在懂價值的人面前才有價值!
不要管別人怎麼看,
關鍵是自己怎樣看自己~

公爵府

回覆:Care_Bears2009 的帖子

短褲ok, 熱褲会凍。我系sydney.

Birth 15/3: W:4.2kg  L:52cm HC:37.5cm
Day 09: W:4.37kg  L:55.5cm HC:37cm
Day 46: W:7kg L:62m HC40.5cm
Day 82: W:~9.2kg L:~66cm
Day 112: W:~10.4kg

別墅

Sydney夜晚都幾凍,帶定長褲好啲。

子爵府

謝謝各位澳洲媽媽

公爵府

回覆:Care_Bears2009 的帖子

提下你, 黎緊海关定immigration 罷工, 有心理準備会delays入境。 走時要早d去check in。

Birth 15/3: W:4.2kg  L:52cm HC:37.5cm
Day 09: W:4.37kg  L:55.5cm HC:37cm

翡翠宮

畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

引用:提下你,+黎緊海关定immigration+罷工,+有

原帖由 Mrs.Kangaroo 於 16-03-21 發表
提下你, 黎緊海关定immigration 罷工, 有心理準備会delays入境。 走時要早d去check in。

...
Immi呀、好似星期四開罷工

任何地方同樣的你,
有人把你抬得很高,
有人把你眨得很低,
有價值的東西,
只有在懂價值的人面前才有價值!
不要管別人怎麼看,
關鍵是自己怎樣看自己~

子爵府

引用:Quote:原帖由 Mrs.Kangaroo 於 16-03-21 發

原帖由 goosema 於 16-03-21 發表
Immi呀、好似星期四開罷工
謝謝你們提醒,我昨日已到了悉尼,入境真係好多程序好嚴,我星期五會坐內陸機去brisbane, 會受影響嗎?

公爵府

引用:Quote:原帖由 goosema 於 16-03-21 發表Imm

原帖由 Care_Bears2009 於 16-03-23 發表
謝謝你們提醒,我昨日已到了悉尼,入境真係好多程序好嚴,我星期五會坐內陸機去brisbane, 會受影響嗎 ...
去brisbane 坐domestic, 唔洗再过immigration. 只需經过好简单嘅custom.

子爵府

回覆:Mrs.Kangaroo 的帖子

Thank you mrs. kangaroo

首頁

尾頁

跳至