烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

BK Milk勳章 畀面勳章

大宅

回覆:BBQ grilled 好用嗎?

實唔實用的話不如諗下平時煮咩會用到? 會唔會grill pan 都可以代替? 我覺得一般家庭好難用得著,如果我個廚房有幾百尺我都會考慮買,西門子仲有個嵌入炸鍋,我都覺得好正!

pamie    發表於 16-4-7 10:30

禁止訪問

引用:實唔實用的話不如諗下平時煮咩會用到?+會唔

大宅

引用:Quote:原帖由 Sammyan 於 16-03-20 發表實

原帖由 meimei11 於 16-03-20 發表
你講得啱!多謝你意見!

佢地仲有不少嵌入式爐具,真係件件都正!
係呀,早排行過佢地中環個show room ,見到d 電磁爐,焗爐果d 真係靚仔到不得了,可惜屋企用唔到,所有都好食電

禁止訪問

引用:Quote:原帖由+meimei11+於+16-03-20+發表你

大宅

引用:Quote:原帖由 Sammyan 於 16-03-20 發表係

咁請問你知道西門子定係Bosch好用/可靠呢?
我覺得睇下買咩電器,每個品牌都有佢既好野,即係屋企都唔會所有家電用同一個牌子。即係我想買蒸爐,我會覺得miele好 ,但要買吸塵機,我又唔會揀miele, 我會買dyson!

pamie    發表於 16-4-7 10:31

水晶宮

really depends personal preference

珍珠宮

大廚勳章

meimei11 發表於 16-3-20 22:57
咁請問你知道西門子定係Bosch好用/可靠呢?
Bosch、西門子 兩個牌子係 姊、妹 企業,好多電器產品都係一模一樣、冇乜大分別㗎
智慧用思考照明宇宙 invite all people to the moment of εὕρηκα !

Walk like a bird / Sleep like a dog / Sit like a turtle ~
人生 gridlock ... mix & match ~
ご馳走様
bella, ciao! Hasta la vista, baby ~
暗物質= entropy@>光速度@<-273℃

男爵府

大廚勳章 BK Milk勳章

引用:係嵌入式爐具,請問有冇jm+有?好用/實用嗎

係嵌入式爐具,請問有冇jm 有?
好用/實用嗎?
謝謝!
當你 grill 完後,有食物概汁留係石仔上,咁你會唔會收埋D石仔Y?唔會概話夜晚會唔有其他小動物開歺呢?

禁止訪問

引用:Quote:原帖由+meimei11+於+16-03-20+發表係

大宅

回覆:BBQ grilled 好用嗎?

西門子呢隻係有玻璃蓋,用時先拎開。唔會有小強走入去食尾圍。

利申:用家

首頁

尾頁

跳至