自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

個仔11歲,面上開始出油,酒米,有乜護膚品啱佢用?我而家比住我自己D野同佢洗面,但又怕唔啱佢用。
大家有冇提議?thanks!

水晶宮

虎到金來勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:男仔洗面護膚產品

我見我叔仔用Innisfree洗面奶,唔知啱唔啱佢用。
我細佬就用Loreal 火山礦物抗粉刺配方洗面奶

別墅

回覆樓主:

neutrogena

珍珠宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 大廚勳章

LOREAL 果幾款都幾好用, 我 c6 一直都用, 沙沙買平好多, 三十幾蚊倒........ 老屈同老萬要七十幾蚊

大事化小, 小事化毛.........

水晶宮

虎到金來勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:LOREAL 果幾款都幾好用, 我 c6 一直都用,

原帖由 kmbb519 於 16-03-30 發表
LOREAL 果幾款都幾好用, 我 c6 一直都用, 沙沙買平好多, 三十幾蚊倒........ 老屈同老萬要七十幾蚊 ...
sxsx真係平咁多?我細佬不嬲去屈記買。

珍珠宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 大廚勳章

rainiemama 發表於 16-3-30 10:48
sxsx真係平咁多?我細佬不嬲去屈記買。
係呀.........
不過未必齊色, 我記得呢隻有成 6-7 隻色 (唔同功效, 有 d 有磨砂, 有 d 咩冰感咁) 沙沙可能得 3-4 隻咁, 或者去大間 d 的沙沙又會多 d
大事化小, 小事化毛.........

水晶宮

etude house啱後生仔女用

男爵府

回覆:男仔洗面護膚產品

Thanks 各位回覆。但11歲使唔使用organic 野,定普通牌子都Ok?

首頁

尾頁

跳至