自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 熱血勳章 畀面勳章

請問2歲半可唔可以食小童版橙樹, 之前食猴棗散, 川貝果d都唔得, 宜家越咳越多痰, 我自己都係食橙樹化痰的

水晶宮

引用:請問2歲半可唔可以食小童版橙樹,+之前食猴

原帖由 suki2500 於 16-03-31 發表
請問2歲半可唔可以食小童版橙樹, 之前食猴棗散, 川貝果d都唔得, 宜家越咳越多痰, 我自己都係食橙樹化痰的 ...
睇個盒有冇寫

侯爵府

請問2歲半可唔可以食小童版橙樹, 之前食猴棗散, 川貝果d都唔得, 宜家越咳越多痰, 我自己都係食橙樹化痰的 ...
試下猴棗末,不過好貴

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 suki2500 於 16-03-31 發表請

原帖由 cherrieloy 於 16-03-31 發表
睇個盒有冇寫
藥劑師話過,如果個盒冇寫就預6歲可以食,但份量減半。

珊瑚宮

虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 +5熱血勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

回覆 suki2500 的帖子

個盒一定有寫幾多歲就食幾多,我個女細大約1歲果陣我俾半包佢飲

珍珠宮

回覆:suki2500 的帖子

食左易嘔小心

水晶宮

去有藥劑師的萬0問問

首頁

尾頁

跳至