潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

睇中個袋,正價差唔多一萬。
專門店識sales買8折,twixt 75折,你係我會唔會寧願俾多500去專門店呢?定係平500緊要d呢
另,有無人知ss2016貨幾時減價

侯爵府

Charlotte_mom 發表於 16-3-31 20:06
專門店識sales買8折,twixt 75折,你係我會唔會寧願俾多500去專門店呢?定係平 ...
差果500緊係專門店買啦~

男爵府

回覆:tods

差500 梗去專門店啦,twist個d成日都話得返display

大宅

引用:睇中個袋,正價差唔多一萬。專門店識sales

原帖由 Charlotte_mom 於 16-03-31 發表
專門店識sales買8折,twixt 75折,你係我會唔會寧願俾多500去專門店呢?定係平 ...
Tods shop 會減到半價,but hit
款可能完全冇减,等得可以等到sales 睇睇,反正佢啲款長青多

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

回覆:tods

得display我去專門店啦(其實果間係咪一定真架

王國長老

引用:Quote:原帖由+Charlotte_mom+於+16-03-31+

原帖由 vvbyy 於 16-03-31 發表
Tods shop 會減到半價,but hit
款可能完全冇减,等得可以等到sales 睇睇,反正佢啲款長青多
上次聖誕減價已經有呢個款,不過sales話係16ss一定唔會減。同埋果時d色未齊,兩隻色我都唔鐘意(印中係純白同姣婆藍)。今日見淺灰又心郁。

男爵府

引用:Quote:原帖由 vvbyy 於 16-03-31 發表Tods

原帖由 Charlotte_mom 於 16-03-31 發表
上次聖誕減價已經有呢個款,不過sales話係16ss一定唔會減。同埋果時d色未齊,兩隻色我都唔鐘意(印中係純白 ...
www.farfetch, com 搵下 有冇?

王國長老

引用:Quote:原帖由+Charlotte_mom+於+16-03-31+

原帖由 picture 於 16-03-31 發表
www.farfetch, com 搵下 有冇?
有,不過貴,都未計shipping(如有)都8500。不過anyway,謝謝

瑪瑙宮

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

差$500緊係專門店買

王國長老

引用:差$500緊係專門店買

原帖由 ada0707 於 16-04-01 發表
差$500緊係專門店買
好的謝謝,師奶數係咁

大宅

差500一定專門店買。
起碼有咩事都有保障。。

首頁

尾頁

跳至