自由講場

跳至

首頁
12345...14

尾頁

男爵府

據聞林過雲在監獄中好乖,好靜。監獄內好多打鬥,整蠱人等,但從來無人夠膽搞佢,因為陰氣太重。

第一次聽嗰陣我打左個冷震!

侯爵府

引用:據聞林過雲在監獄中好乖,好靜。監獄內好多

原帖由 Calophane 於 16-04-03 發表
據聞林過雲在監獄中好乖,好靜。監獄內好多打鬥,整蠱人等,但從來無人夠膽搞佢,因為陰氣太重。

第一次聽 ...
點feel到陰氣重嫁

係post到傾下好啦,不接受加好友同打招呼謝謝!

別墅

回覆:咁多香港大案post, 我又講下...

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

我淨係知佢外號"雨夜屠夫"

男爵府

我記得睇過篇專訪話有幾個受害人靈體一直跟住佢

水晶宮

佢呢d係極危險人仕,高度重犯,會不會一定係坐獨立監房不能接觸其他人?請問有冇人知佢而家點?

侯爵府

引用:我記得睇過篇專訪話有幾個受害人靈體一直跟

原帖由 mitchan 於 16-04-03 發表
我記得睇過篇專訪話有幾個受害人靈體一直跟住佢

子爵府

引用:據聞林過雲在監獄中好乖,好靜。監獄內好多

原帖由 Calophane 於 16-04-03 發表

第一次聽 ...
點解陰氣太重就唔夠膽搞佢?d陰靈又唔係保佢,葉繼歡同季炳雄都係,監內其他犯又係唔夠膽佢地

大宅

講多啲

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

毛先

男爵府

呢d 坐成世 , 搞佢.....無著數 ,

搞左佢.....佢報仇 ,佢加監,對佢無影響

伯爵府

BK Milk勳章

留毛先

大宅

畀面勳章

以我所知,呢種極度重犯係要坐獨立倉,佢地每日只可以坐係個倉入面,連書都唔可以睇淨係對住四幅牆,佢地食飯係同其他普通犯分開檯有d係連飯都要係自己個倉食既........與其話其他人唔敢攪佢不如話其他人根本無機會攪佢,有錯請指正!

大宅

睇過一個記者寫監獄傳聞,話林叫阿Sir唔好玩佢,朝朝由床搬佢落地,班阿sir話無人搞你喎!林聽完靜晒,相信班阿sir都估到乜事

Chirley    發表於 16-4-4 23:14

男爵府

公爵府

引用:以我所知,呢種極度重犯係要坐獨立倉,佢地

原帖由 emma_kapo 於 16-04-03 發表
以我所知,呢種極度重犯係要坐獨立倉,佢地每日只可以坐係個倉入面,連書都唔可以睇淨係對住四幅牆,佢地食 ...
有機會都唔敢啦
唔驚咩

男爵府

畀面勳章

林過雲好似在獄中自殺死了。

用戶要求終止服務

引用:以我所知,呢種極度重犯係要坐獨立倉,佢地

原帖由 emma_kapo 於 16-04-03 發表
以我所知,呢種極度重犯係要坐獨立倉,佢地每日只可以坐係個倉入面,連書都唔可以睇淨係對住四幅牆,佢地食 ...
吓,咪悶到痴咗線?

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

引用:睇過一個記者寫監獄傳聞,話林叫阿Sir唔好

原帖由 六安 於 16-04-03 發表
睇過一個記者寫監獄傳聞,話林叫阿Sir唔好玩佢,朝朝由床搬佢落地,班阿sir話無人搞你喎!林聽完靜晒,相信 ...
因為佢做咗太多陰質事,冤有頭,債有主

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

引用:林過雲好似在獄中自殺死了。 +

原帖由 monkichigigi 於 16-04-03 發表
林過雲好似在獄中自殺死了。

首頁
12345...14

尾頁

跳至