親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2018復活節勳章

請問有冇jm試過在tocoo 租北海道車,如租車時已選了要etc 咭,是否取車時會給我?還是會寄去郵局或酒店取?因不見有此選擇。
另外,如想全保是否要取車時再加$呢?謝謝!

侯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

引用:請問有冇jm試過在tocoo+租北海道車,如租車

原帖由 myjasmine 於 16-04-04 發表
請問有冇jm試過在tocoo 租北海道車,如租車時已選了要etc 咭,是否取車時會給我?還是會寄去郵局或酒店取? ...
我在北海道租過兩次Tocoo, 你睇清楚是租了etc機還是etc card, 我在北海道未曾租過etc card, 但在九州租card時是取車時攞埋卡,另全保我在租車時選埋。

男爵府

2018復活節勳章

回覆:tocoo 北海道租車

謝謝!有包括ETC card, 但冇註明那裏取。另外保險我選了叫compensation coverage 的,另有個roadside support , 但不知這些是否已等於全保?

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

睇返啲細條款, 有啲佢話包, 但要比郵費, 間間條款唔同, tocoo北海道冇用trxxx咁抵

男爵府

2018復活節勳章

因為找不到詳情,所以睇下有冇人有經驗。

珍珠宮

如果不爆走 etc 未必著數

男爵府

2018復活節勳章

請問什麼是不爆呢?

珍珠宮

因為有ETC 租的通常車價貴D.

未必 COVER 到ETC 的DISCOUNT.

同埋一天可能只是走一次HIGHWAY (我是)

男爵府

SumSumBB 發表於 16-4-4 13:31
我在北海道租過兩次Tocoo, 你睇清楚是租了etc機還是etc card, 我在北海道未曾租過etc card, 但在九州租car ...
我真係比TOCOO跣過, 選左ETC裝置以為有埋張CARD, 點不知真係得個裝置! 暈我老公話下次租車可能得架車唔包車碌

伯爵府

引用:Quote:SumSumBB 發表於 16-4-4 13:31 我在

原帖由 BEBIBE 於 16-04-05 發表
我真係比TOCOO跣過, 選左ETC裝置以為有埋張CARD, 點不知真係得個裝置! 暈我老公話下次租車可能得 ...
其實toyota rent a car都系咁,寫是有etc,但其實得裝置,我的理解是可能預計租車是日本人,自己有etc卡之故。

珍珠宮

日本人都係用自己卡的, 所以租ETC 只係俾外國人用.

水晶宮

我租過 Toyota 3 次, 次次訂埋 ETC (講明 ETC card), 結果都冇問題, 有card 及 有機.

男爵府

2018復活節勳章

Confirmed via email with ToCoo, my booking includes ETC Device and ETC Card (a new service by ToCoo). Their Compensation Coverage does not include NOC...

首頁

尾頁

跳至