自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 +4熱血勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 2016畫展勳章

我陪妳喊!

子爵府

不要自責、內咎啦,人本無常,你都估唔到佢會咁快走,好好保重,你嘅身子最緊要嘅事,萬一你都有事,個女點?

子爵府

回覆 kiko_mami 的帖子

老土D講生離死必喺人生必經階段但針吾吉到肉喺吾知道痛的, 果種痛真喺無辦法去形容但要面對. 吾好再怪自己點解吾比個女佢見因為已成事實. 你吾好再喺個女面前喊佢會驚㗎. 從今天開始珍惜你身變人嘅每一天.

子爵府

開心吸收勳章

回覆:停不了的眼淚

加油~

翡翠宮

2018復活節勳章

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 玩具勳章 親子王國15週年勳章

保重呀,要照顧好自己先,仲有仔女要照顧,傷心是難免的,不竟人係有感情的動物,人生就是變幻無常,傷心一陣好喇,人總要向前望,要加油呀!

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章

振作

侯爵府

樓主........小心身體

水晶宮

2018復活節勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

引用:回覆 kiko_mami 的帖子老土D講生離死必喺人

原帖由 QUEEN314 於 16-04-06 發表
回覆 kiko_mami 的帖子

老土D講生離死必喺人生必經階段但針吾吉到肉喺吾知道痛的, 果種痛真喺無辦法去形容 ...
我唔會係女面前喊,幾難忍幾辛苦我都要忍住,佢見到我喊好自然跟住我喊,從來我只有呢埋喊。今朝佢留意到我眼紅紅,同我講,媽咪有唔開心要講出黎唔可以收埋

感激遇上你~

水晶宮

加油

子爵府

2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

加油,祝福你

禁止訪問

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

你真係要加油呀

喊唔緊要,要識得處理自己情緒呀

珍珠宮

2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 育兒性格勳章 畀面勳章

加油呀樓主。

為左個囡,你要撐住呀﹗

大宅

加油!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 熱血勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

我要記低 這些 那些 全部心事
從筆尖話你知
每兩天一次 你要揭開 信箱
接收 甜蜜故事
郵差會配合地 投入 我隔空的愛意

珍珠宮

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

哭夠, 便停了....好好生活, 加油

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:我陪妳喊!

原帖由 外交大使 於 16-04-06 發表
我陪妳喊!
好感动

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

take good care

首頁