興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

大宅

滴開呢隻,用左一輪0k
但最近好似唔太有效
請問大家會用邊隻呢?
你地啲貓有冇同樣情況?
我家一隻有事
一隻就冇問題

複式洋房

回覆:jackieman 的帖子

之前隻貓耳仔好污糟,洗完好快又再污糟,抹到好多黑色,同耳仔好似有啲油唔乾爽,好勤力咁幫佢滴耳同抹,加埋滴左revolution之後好快好返。

大宅

引用:之前隻貓耳仔好污糟,洗完好快又再污糟,抹

原帖由 bbblaam 於 16-04-08 發表
之前隻貓耳仔好污糟,洗完好快又再污糟,抹到好多黑色,同耳仔好似有啲油唔乾爽,好勤力咁幫佢滴耳同抹,加 ...
我就係發現佢好似唔斷尾咁

我返來啦

複式洋房

回覆:jackieman 的帖子

試下滴埋 revolution...耳仔水盡量滴完用手㩒住唔好比佢咁快fing頭,比小小時間,喺耳殼外捽下。

大宅

引用:試下滴埋+revolution...耳仔水盡量滴完用手

試下滴埋 revolution...耳仔水盡量滴完用手㩒住唔好比佢咁快fing頭,比小小時間,喺耳殼外捽下。

...
好呀!唔該哂

我返來啦

禁止訪問

男爵府

回覆:貓咪耳仔有蚤

醫生教要用普通洗耳水滴滿到出口見到水池仔,用手按。按完等貓fing 完10-15分鐘再滴耳蝨水。用埋revolution 啦。

大宅

之前隻貓耳仔好污糟,洗完好快又再污糟,抹到好多黑色,同耳仔好似有啲油唔乾爽,好勤力咁幫佢滴耳同抹,加 ...
愚問revolution是什麼,有冇相可參考

首頁

尾頁

跳至