自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

我試過大圍同一間藥房買,有時162,有時168,你地係幾錢?

大宅

回覆:TabbyDong 的帖子

上環有D賣$205,有D賣$190,小西灣賣$175。

男爵府

引用:我試過大圍同一間藥房買,有時162,有時168

原帖由 TabbyDong 於 16-04-07 發表
我試過大圍同一間藥房買,有時162,有時168,你地係幾錢?
屯門168

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

引用:Quote:原帖由 TabbyDong 於 16-04-07 發表

原帖由 kiki珊 於 16-04-07 發表
屯門168
165元

子爵府

引用:我試過大圍同一間藥房買,有時162,有時168

原帖由 TabbyDong 於 16-04-07 發表
咁平?大圍邊間?

複式洋房

回覆:lina9316 的帖子

屯門163

大宅

咁平, 我係小西灣同北角要$190-195

wcpcelia    發表於 16-4-8 10:49

男爵府

請問食咗有咩好?
我個女9歲超瘦排骨咁, 學童保健個體重指標得30%, 醫生要佢增磅.
我媽咪叫我買呢隻奶粉比阿女食, 佢話佢朋友長期住院唔食得野, 醫生都係開食呢隻奶粉比佢食增磅....
係咪會好D呢?? 我都唔想佢太瘦.......(阿女食量正常)

男爵府

引用:請問食咗有咩好

原帖由 chaichaicat 於 16-04-08 發表
請問食咗有咩好?
我個女9歲超瘦排骨咁, 學童保健個體重指標得30%, 醫生要佢增磅.
我媽咪叫我買呢隻奶粉比 ...
我只知道好甜....之前營養師叫我比阿囡飲兒童佳膳(話呢隻無咁甜),但因為我囡囡氣管唔好飲奶好易搞到咳,所以無比到佢飲…我比佢食蛋白片早晚一粒,依家見到面仔有d肉(4歲半得31磅)

男爵府

你$16x嗰價多數要有ee係度至有
我彩虹賣$172

翡翠宮

引用:屯門163

原帖由 may951 於 16-04-07 發表
屯門163
請問邊間?

翡翠宮

引用:你$16x嗰價多數要有ee係度至有我彩虹賣$17

原帖由 Pizzaa 於 16-04-08 發表
我彩虹賣$172
唔洗。冇ee,冇coupon都係呢個價

大宅

引用:你$16x嗰價多數要有ee係度至有我彩虹賣$17

原帖由 Pizzaa 於 16-04-08 發表
我彩虹賣$172
唔駛ee架,17x都ok既,我見好多仲做緊19x

大宅

回覆:Care_Bears2009 的帖子

仁x呀,佢多數都平過其他同區藥房

大宅

引用:請問食咗有咩好

原帖由 chaichaicat 於 16-04-08 發表
請問食咗有咩好?
我媽咪叫我買呢隻奶粉比 ...
其實食呢隻都唔一定有用,我女食左3年,體重都係keep住得3%生長線,不過身高有追高dd啦。我女食唔返其他口味既奶粉,所以唔轉得其他牌子,唯有keep住食佢。但亦見有人話轉食佢後餵口仲差左,可能飽肚啲,咁既情況就真係要諗下仲好唔好食。不過我覺得未食過一試無妨

男爵府

TabbyDong 發表於 16-4-8 08:07
其實食呢隻都唔一定有用,我女食左3年,體重都係keep住得3%生長線,不過身高有追高dd啦。我女食唔返其他口 ...

係呀, 我個女瘦到係完全買唔到褲, 啱長度但褲頭甩, 只識高唔識肥, 好煩!
我見有D人話食完有餵口D, 冇餵口都有, 所以一路都唔敢比佢食住....

子爵府

虎到金來勳章 2018父親節勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 陪月勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

長沙灣藥房, 無EE無特價$168

wcpcelia    發表於 16-4-8 10:49

男爵府

koey0227 發表於 16-4-8 00:42
我只知道好甜....之前營養師叫我比阿囡飲兒童佳膳(話呢隻無咁甜),但因為我囡囡氣管唔好飲奶好易搞到咳,所 ...
多謝你回應, 我都煩惱緊比唔比佢飲, 其實我明白女仔瘦D好, 增肥易減肥難, 我唔要求佢肥, 但正常身形就足夠, 可惜而家佢係一支竹

子爵府

回覆 koey0227 的帖子

請問蛋白片在那買?我女又係4歲幾30磅到,似一位2歳小朋友!

男爵府

引用:回覆 koey0227 的帖子請問蛋白片在那買?我

原帖由 junechoi02 於 16-04-08 發表
回覆 koey0227 的帖子

請問蛋白片在那買?我女又係4歲幾30磅到,似一位2歳小朋友! ...
我係荃灣藥房買嫁...好似350蚊早晚一粒

首頁

尾頁

跳至