自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

BK Milk勳章

E乜S 班野懶到死,唔怪得油政年年蝕,皆因養埋班懶精!
人地成日係屋企,朝九晚六係公司,佢次次話無人!要出張卡等人去郵局攞!

E乜S服務係要派件的,唔同寄平郵包裹呀!

人地FEDEX派件前會先比電話,佢地,乜都無! 根本無黎過都當係無人係家/公司!

真係唔怕你派唔到,只怕你無心派!

奉勸各位唔好用E乜S呢個垃圾油局服務!

大宅

油局服務近幾年真係好鬼差, 唔止呢個E乜S
我朋友申請佢份工, 出信叫去考筆試.... 郵截同收信日相差 半個月... 咁就無咗個機會
D 油差連派自己油局所出嘅信都咁檥

wcpcelia    發表於 16-4-8 14:14

大宅

回覆:油局個 E乜S 真係垃圾

有同感,差左勁多,按門鈴時係non stop咁按,催你開門咁,出去收郵件時態度超差 速遞都好過佢地多多聲......

伯爵府

試過買小朋友衫寄左三個月先收到,已經過左冬天本地平郵....

伯爵府

我朋友以前成日用油局寄空郵比我(冇掛號冇簽收),每次都收唔到不過又冇打回頭,我覺得有人偷嘢!

珍珠宮

2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

引用:+E乜S+班野懶到死,唔怪得油政年年蝕,皆因養

原帖由 alan999 於 16-04-08 發表
E乜S 班野懶到死,唔怪得油政年年蝕,皆因養埋班懶精!
人地成日係屋企,朝九晚六係公司,佢次次話無人!要出張 ...
公司就一定會收到喎!反而屋企..... 因為我樓下㩒上屋果個電話壞咗,次次都無人聽,所以次次佢地都掉卡入信箱!
派屋企哩個我理解,佢㩒完先上唻好過上唻㩒一大輪鐘原來無人!

公爵府

瞓得好勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

KayleeZ 發表於 16-4-8 18:31
有同感,差左勁多,按門鈴時係non stop咁按,催你開門咁,出去收郵件時態度超差 速遞都好過佢地 ...
X2

大宅

BK Milk勳章

其實要改革下,最好薪水同表現掛鈎!

伯爵府

但我間屋村郵局好好喎,郵差派掛號好有禮貌添

首頁

尾頁

跳至