美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

夏天就到, 第一次認真考慮做激光脫毛, 希望可以以後吾洗再處理d 毛.
經朋友介紹去有冷凍技術個間M字頭公司 (好怕痛, 聽講呢度只會涼涼地無甘痛), 想脫的部位試左一次部機, 又真係吾痛喔

決定做全手, 全腳, 同armpits. 有朋友介紹有6折, 但都係貴, join 埋VIP. 有d肉赤, 不過應該值得的!

期待做完成個treatment 的效果

不過我覺得d 免費small parts 幾搞笑 - 我手背腳背無毛, 所以唯有揀手指同腳趾, 但原來我返到屋企先發現我得1隻腳趾有毛...揀左係吾係無得轉架?

水晶宮

veevee7 發表於 16-4-8 14:43
夏天就到, 第一次認真考慮做激光脫毛, 希望可以以後吾洗再處理d 毛.
經朋友介紹去M字頭公司 (好怕痛, 聽講 ...
我都用緊佢, 唔錯唔錯, 開始見始就到SUMMER好開心

公爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:+本帖最後由+veevee7+於+16-4-8+15:27+編輯

原帖由 veevee7 於 16-04-08 發表

夏天就到, 第一次認真考慮做激光脫毛, 希望可以以後吾洗再處 ...
全腿幾錢呀?

大宅

sytckm 發表於 16-4-8 23:24
全腿幾錢呀?

18xxx, 已經VIP 介紹6折咗

大宅

上左去做第一次treatment, 之前有d緊張, 因為始終第一次做laser

我個consultant 好好人, 知道我緊張, 陪我入去一路做treatment 一路拖住我隻手 開始做小腿同大腿個時吾太痛, 有d 涼涼地好似比水槍射甘. 不過去到一d皮膚比較乾既位就有d "吉"既感覺, 同埋聞到d"儂"味.

我手同 underarm 反而"吉"同熱過小腿同大腿. 老實講, laser 吾會吾痛, 但係接受到的範圍, 好似有個熱的飯碗點一點甘. 做完3part 大概30分鐘, 搽埋lotion 就可以走.

做完暫時無吾舒服同紅

首頁

尾頁

跳至