親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

1. 平日多些人定周末下午場多些? 若平日是否下午去好些?2. 若家長二人陪小朋友去,要買2張大人卷嗎?
3. 看前posts話排隊要小朋友自己,但又話大人都好累。其實大人有什麼做?需要兩個家長在場嗎?
4. 若一個家長陪, 另外一個在附近有什麼做嗎?
5. 入面有野食嗎?

水晶宮

引用:1. 平日多些人定周末下午場多些

原帖由 aka722 於 16-04-08 發表
1. 平日多些人定周末下午場多些? 若平日是否下午去好些?2. 若家長二人陪小朋友去,要買2張大人卷嗎?
3. 看 ...
1) 平日點都好d, 但我會建議買全日場好過半日場。因為半日都玩唔到幾多game
2) 每個遊戲都係要小朋友自己排,大人在附近陪住小朋友。個人覺得一個家長都夠
3) 京華城有個$12店,可以行下
4) 入面有野食的

大宅

回覆 baby_yee 的帖子

Thanks

大宅

畀面勳章

回覆 aka722 的帖子

1. 平日多些人定周末下午場多些? 若平日是否下午去好些?2. 若家長二人陪小朋友去,要買2張大人卷嗎? 我每次去都是由開館玩到閉館,小朋友都覺得好不夠。家長二人入去就要買兩張大人票了。

3. 看前posts話排隊要小朋友自己,但又話大人都好累。其實大人有什麼做?需要兩個家長在場嗎?朝十晚六在入面,陪小朋友到處找工作;小朋友等待時附近不一定有位給大人坐,大人想坐可能要去不近小朋友的地方,否則就衹有站著;小朋友上班時大人可以拍照,所以一天下來真的是很累呢!一個大人都可以的,不過有兩個人就一定沒有這麽悶。而且有兩個大人的話可以輪流看小朋友、拍照和坐下休息,好好多!

4. 若一個家長陪, 另外一個在附近有什麼做嗎?不知道,我每次都是一齊入内的。

5. 入面有野食嗎? 有快餐,不過選擇不多,有飯、意粉、炸雞薯條等等,有甜筒。

首頁

尾頁

跳至