親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

美好大世界2017勳章 最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

想要海洋公園飛尾去upgrade做金卡,但又唔想比錢去入一次場先,可以點做? 可以點問人拎?

大家有無心德? 謝
我地黎囉Babe

公民黨班9今日食左9糧未呀?

複式洋房

回覆:想要海洋公園飛尾去upgrade做金卡,可以點做

應該即日場內先可以日票 upgrade的,有飛尾無入場都無用

侯爵府

美好大世界2017勳章 最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

tarorong 發表於 16-4-12 19:38
應該即日場內先可以日票 upgrade的,有飛尾無入場都無用
我見係場外售票處counter整架,上次係2015年8月去,如果呢半年無改動
我地黎囉Babe

大宅

引用:Quote:tarorong+發表於+16-4-12+19:38+應該

原帖由 50246419 於 16-04-13 發表
我見係場外售票處counter整架,上次係2015年8月去,如果呢半年無改動
對,係玩完去出面做,上個月剛做了,排我前面的女人拿著票尾去做,但那張票尾應該不是她的,因為職員問在那裡買幾時買佢話唔知係朋友送,問佢幾點入場又話唔記得,職員話大概幾點講個鐘數,佢都答錯,職員質疑張票唔係佢本人入場用,最後個女人面懞懞冇做到就走了

侯爵府

引用:Quote:原帖由 50246419 於 16-04-13 發表我

原帖由 Leemui824 於 16-04-14 發表
對,係玩完去出面做,上個月剛做了,排我前面的女人拿著票尾去做,但那張票尾應該不是她的,因為職員問在那 ...
原來係咁

我地黎囉Babe

男爵府

係囉!有冇人預左幾時去唔會升級,有票尾淨,可以放出黎

侯爵府

lasan 發表於 16-4-14 09:25
係囉!有冇人預左幾時去唔會升級,有票尾淨,可以放出黎
係喎,都可以喎。咁果個人當日都在場,可以問埋佢相關資料
我地黎囉Babe

複式洋房

我今日去

首頁

尾頁

跳至