親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

面對內地旅客減少,澳門酒店業吸客奇招盡出,其中金沙集團推出住客可以588元24小時內食足4餐自助餐的優惠。有本港旅遊業界相信做法是為留住住客於酒店內消費,有人直指此舉與本港業界搶客。

[size=16.003px]面對旅遊淡季,澳門金沙集團推新招吸客,經官方網站預訂入住旗下4間星級酒店,即可以優惠價購買24小時自助餐通行券,588元可於4酒店共7家餐廳,享用4次自助餐。若由晚餐開始,24小時內食2次晚餐、一次早餐及一次午餐,全選7餐廳最貴的自助餐吃,正價四餐連加一服務費合計原須1,630.2元,用自助餐券即可慳1,042.2元(見表)。

[size=16.003px]https://hk.news.yahoo.com/%E6%BE%B3%E9%96%80%E9%87%91%E6%B2%99-588%E5%85%831%E6%97%A54%E9%A4%90%E8%87%AA%E5%8A%A9%E9%A4%90-225537075.html

大宅

引用:面對內地旅客減少,澳門酒店業吸客奇招盡出

原帖由 simon138 於 16-04-13 發表
面對內地旅客減少,澳門酒店業吸客奇招盡出,其中金沙集團推出住客可以588元24小時內食足4餐自助餐的優惠。 ...
一日四餐自助餐係咪同一間餐廳? 如果食物一樣米姐係食來食去都係同一樣野。。

伯爵府

引用:Quote:原帖由 simon138 於 16-04-13 發表面

原帖由 vivianwesty 於 16-04-14 發表
一日四餐自助餐係咪同一間餐廳? 如果食物一樣米姐係食來食去都係同一樣野。。

...
有7間比你揀。

侯爵府

回覆:澳門金沙 588元1日4餐自助餐

我都睇過,不過要住旗下嘅酒店先可以買個pass

我沒有很多朋友, 但有你們就足夠~~~我沒有很多錢,但我所擁有的東西已經比別人多~~~我沒有很多老公, 但有一個把我寵壞就已經足夠

男爵府

引用:我都睇過,不過要住旗下嘅酒店先可以買個pa

原帖由 lovececing 於 16-04-14 發表
我不會買,因不想全日留在酒店

侯爵府

引用:Quote:原帖由+lovececing+於+16-04-14+發表

原帖由 simon138 於 16-04-14 發表
我不會買,因不想全日留在酒店
都係嘅,去澳門可以食唔同嘅野

我沒有很多朋友, 但有你們就足夠~~~我沒有很多錢,但我所擁有的東西已經比別人多~~~我沒有很多老公, 但有一個把我寵壞就已經足夠

大宅

引用:Quote:原帖由 vivianwesty 於 16-04-14 發

原帖由 meinatmn 於 16-04-14 發表
有7間比你揀。
咁又好似吸引人, 價錢好抵。 如果之前去開澳門食過其他野, 去一次淨係留係酒店玩足一日都無問題, 不過最好等到泳池開左可以游水。

男爵府

引用:Quote:原帖由 meinatmn 於 16-04-14 發表有

原帖由 vivianwesty 於 16-04-15 發表
咁又好似吸引人, 價錢好抵。 如果之前去開澳門食過其他野, 去一次淨係留係酒店玩足一日都無問題, 不過最 ...
最多只可以行下氹仔區,酒店商場,泳池游水

男爵府

引用:Quote:原帖由+meinatmn+於+16-04-14+發表有

原帖由 vivianwesty 於 16-04-15 發表
咁又好似吸引人, 價錢好抵。 如果之前去開澳門食過其他野, 去一次淨係留係酒店玩足一日都無問題, 不過最 ...
未有泳池架?

禁止訪問

回覆樓主:

大宅

lovececing 發表於 16-4-14 17:10

經其他網站訂唔可以買嗎?

首頁

尾頁

跳至