自由講場

跳至

首頁
23456...7

尾頁

用戶要求終止服務

回覆:Diy 髮飾真定假?

例如好多媽媽鍾意嘅山茶花,星星系列
只要上淘search : DIY,手工,山茶花,星星...等就有出現好多選擇

別墅

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投

引用:我係由一塊布,一片片花瓣咁接,,,d人都

原帖由 Haileymama 於 16-04-15 發表
我係由一塊布,一片片花瓣咁接,,,
d人都覺貴……$20幾蚊姐
所以好好奇點解樓上JM講果兩間店會咁多人買。

珍珠宮

BK Milk勳章

樓主講嗰個係菠x媽?

男爵府

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由 jandk 於 16-04-14 發表我反

原帖由 dordorcat 於 16-04-14 發表
邊間 咁爆趣 俾小小hints呀
你樓下jm已經講左, 就係佢,好似生日帽,髮飾同百家布變左佢專利咁

男爵府

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由 Haileymama 於 16-04-15 發表

原帖由 艾菊 於 16-04-15 發表
所以好好奇點解樓上JM講果兩間店會咁多人買。
其實佢地賣幾錢?

大宅

引用:最近都有睇開fb上面有啲人開店賣所謂嘅diy

原帖由 snowshine12345 於 16-04-14 發表
最近都有睇開fb上面有啲人開店賣所謂嘅diy bb頭飾,仲要賣到好貴,百几蚊一條,話自己韓國料,本來都覺得几 ...
Link please

大宅

我自己都有整頭飾俾我個囡,雖然材料係淘返黎,但有d 花係我用淘返黎的絲帶自己做成花,再襯下做頭帶,唔係下下都買已經係成品再砌。因為自己都幾enjoy 做手作的過程,由絲帶襯色再變花,或者由一塊布做起,好大滿足感!

複式洋房

講真,邊有咁多fb business去外地拎貨丫

伯爵府

只係你未紅,未多人識啫,人地俾錢賣廣告,所以咪紅得快d

男爵府

我整既頭飾都係自己親手整,由絲帶變花變糖等…可惜暫時都只係得我女欣賞我
不我真係幾enjoy整既過程

前日收到個手作坊市集邀請,可惜太遠,去唔到不過當個負責人讚自己整既頭飾時,個心真係飄飄然

另外,話係韓國拎貨既唔誇張,我見過話係歐洲進口材料

大宅

link pls!

伯爵府

我工作需要,都要自己整頭飾用,因為唔想同人地撞款,所以自己整
d客見到都會問邊到買,冇見過呢d款,我話自己整,有客人話可以開鋪賣,我就冇咁既本事,其實有人欣賞已經好開心。

入番正題
呢d野真係冇話邊個抄邊個,呢d現成野,又咁容易買到,除非佢申請左專利,有生意既又洗咩驚俾人搞,咁容易俾人講兩講就執笠,即係冇實力

珍珠宮

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:我工作需要,都要自己整頭飾用,因為唔想同

原帖由 kakakwok716 於 16-04-15 發表
我工作需要,都要自己整頭飾用,因為唔想同人地撞款,所以自己整
d客見到都會問邊到買,冇見過呢d款,我話 ...
你系化妝師

我為貓狂

複式洋房

我都想要link, thanks!

伯爵府

引用:Quote:原帖由+kakakwok716+於+16-04-15+發

原帖由 rickybb123456 於 16-04-15 發表
你系化妝師
估錯

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

回覆 snowshine12345 的帖子

想要淘寶link. Thank you.

伯爵府

原帖由 snowshine12345 於 16-04-14 發表
最近都有睇開fb上面有啲人開店賣所謂嘅diy bb頭飾,仲要賣到好貴,百几蚊一條,話自己韓國料,本來都覺得几 ...
want taobao link, thx

別墅

引用:我反而好奇怪,+有間整生日帽同百家布嘅pag

原帖由 jandk 於 16-04-14 發表
我反而好奇怪, 有間整生日帽同百家布嘅page, 成日話人抄佢,生日帽我見佢只係加字加公仔, 百家布我媽幾 ...
佢有講過自己都係大陸料,我睇過俾佢話老翻果間,都真係幾似,百家被都有話人抄佢咩? 不過咁,佢果d髮夾款又真係好易抄。

別墅

引用:Quote:原帖由+Haileymama+於+16-04-15+發表

原帖由 豬皮MAMI 於 16-04-15 發表
我整既頭飾都係自己親手整,由絲帶變花變糖等…可惜暫時都只係得我女欣賞我
不我真係幾enjoy整既過 ...
我有部分材料係歐美入口,有時淘寶貨真係做唔到咁好質素

珍珠宮

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第三回 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

好多間都係咁
所以我自己整

首頁
23456...7

尾頁

跳至